Βιασμός Γεωργίας Μπίκα: Σεισμός από την αποκάλυψη του Μακη Τριανταφυλλόπουλου που διαψεύδει την ΕΛΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάρτηση βόμβα απο τον Μάκη Τριανταφυλλοπουλο πριν λίγα λεπτά που ανέβασε στο διαδίκτυο την αποδειξη απο το φαρμακείο:

Τέλος τα ψέματα των Αρχών Ασφαλείας κ. Τζιτζή. Αυτή είναι απόδειξη από την αποθήκη του φαρμακείου που αγόρασε τον ουροσυλέκτη η Γεωργία . Ώρα 19.42 το απόγευμα. Την βγάλατε στους δρόμους και δεν της χορηγήσαμε ουροσυλεκτη ποτέ. Ζητήστε συγνώμη για την ψεύδη ανακοίνωση σας.Ούπς!

411984CE CD6C 4037 850A 9F9F7A0D9C7C

https://twitter.com/makis_tr/status/1488818207226048513?s=21

Σοκάρει με όσα αποκάλυψε η 24χρονη Γεωργια στον Μακη Τριανταφυλλοπουλο: Έψαχνα να αγοράσω ουροσυλλέκτες 40 λεπτά

Να θυμηθούμε πως απο χθες η νεαρή γυναίκα μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο διέψευσε τον ισχυρισμό της ΓΑΔΘ ότι στην 24χρονη χορηγήθηκαν δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες προκειμένου να δώσει δείγμα ούρων.

«Τους ουροσυλλέκτες μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω, όπου και γύρω στα 40 λεπτά έψαχνα φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να δω, έβλεπα θολά. Ήταν κάποια που εφημέρευαν, έψαχνα με gps, δεν μπορούσα να περπατήσω, νέκρωναν τα πόδια μου. Γύρισα, πήρα το αυτοκίνητο, έβαλα gps στο κινητό μου και έτσι βρήκα ένα φαρμακείο και πήγα και πήρα. 40 λεπτά έψαχνα ουροσυλλέκτες. Γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή, πήγαινε να δώσεις τα ούρα, περίμεναν όποτε μπορώ και είμαι έτοιμη να τα δώσω. Γύρω στις 21:00 η ώρα που είπαν όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να δώσεις και έδωσα γύρω στις 10 παρά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ