Σεσημασμένος Αλβανός ο δολοφόνος του Άλκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου η αστυνομία έχει στα χέρια της ένα 23χρονο Αλβανό που κατηγορείται οτι δολοφόνησε τον 19χρονο Αλκη στη Θεσσαλονίκη.

Τον 23χρονο Αλβανό, που είχε συλληφθεί από τις Αρχές το 2019 για επίθεση με μαχαίρι, αναγνώρισε φίλος του Άλκη, ενώ εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι δράστες της επίθεσης φέρονται να παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα και χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο.

Το ιστορικό της δολοφονίας:

Οι εικόνες από το σημείο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 19χρονος οπαδός στη Θεσσαλονίκη ειναι σοκαριστικές. Οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε αυτόν και τους φίλους του όχι με μαχαίρι αλλά με ένα μικρό δρεπάνι! Αίματα και υλικά πρώτων βοηθειών βρίσκονται στο οδόστρωμα της Χαριλάου, με τρία άτομα συνολικά να εχουν δεχθει δολοφονική επίθεση.

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, αλλά και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία ανέφερε ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, ενώ σημείωσε πως όλα «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο». «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου» είπε μια άλλη μάρτυρας.

Το συμβάν συνέβη οταν τα τρια άτομα που κινούνταν επί της οδού Γαζή, δέχθηκαν επίθεση με δύο αυτοκίνητα που τους πλησίασαν. Στη συνέχεια, βγήκε ένας και άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ