Σάλος απο την απάντηση του Θοδωρη Ρουσόπουλου για Φουρθιωτη και Γεραπετριτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν με ρωτούσατε εμένα αν θα απαντούσα, δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση. Υπήρχαν εκδότες που είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, όχι απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην δημοσιογραφική δεοντολογία, με τους οποίους δεν είχα καμία επικοινωνία παρ’ ότι ήμουν εκπρόσωπος τύπου και θα όφειλα υποτίθεται να είχα με όλους. Έκανα και εγώ τις δικές μου επιλογές.

Τα λόγια αυτά ανηκουν στον Θοδωρη Ρουσοπουλο που το το 2008 εκτελούσε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου στην τότε κυβερνηση Καραμανλή.

Μιλαμε για ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη απο τον Θόδωρο Ρουσόπουλο για τις συνομιλίες που είχε ο υπουργός Επικρατείας με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Να θυμησουμε πως ο κ. Γεραπετρίτης προσπάθησε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ να παρουσιάσει την επικοινωνία που είχε με τον τηλεπαρουσιαστή ως τυπική χωρίς πολλές πολλές οικειότητες όπως είθισται να κάνει ένας υπουργός με τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματός του δε φαίνεται να πείθονται με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο να επισημαίνει πως εκείνος «δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση» ενώ παράλληλα σχολιάζει με σαφή υπαινιγμό πως «ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

https://twitter.com/marka2_/status/1488635618154397697?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ