Αυτός ειναι ο Αλβανός φονιας του Άλκη – Έδειξε φωτογραφιες του ο Νίκος Ευαγγελατος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανακοίνωση με τίτλο “άμεση σύλληψη ατόμου για υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου”, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει τα εξής:

Αποκαλυπτικό βιντεο απο τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

“Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

2A10294C 64CE 4F5F BE70 567E77883D38

FCB72CA1 88FB 41CA 9B83 23333F9D0C79

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

-Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
-Κράνη,
-Βεγγαλικά χειρός,
-Κροτίδες,
-Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
-Μεταλλικοί σωλήνες,
-Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται”. Συνεχίστε την ανάγνωση.

Υ.Γ. Οι φωτογραφιες ειναι απο την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και το enikos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ