Αιφνίδιο χτύπημα των Ράδιο Αρβύλα σε Μαξίμου: Χάρισαν σουγιαδακια στον Μητσοτακη για να “καθαρίσει” τον Πολακη και αυτός τα πήρε

Απιστευτο χτύπημα των Ράδιο Αρβύλα στο Μαξίμου με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Κυριακο Μητσοτακη.

Αφορμή τα σουγιαδακια δώρο που έκαναν στον πρωθυπουργό, λέγοντας του αν δεν κάθονται καλα Πολακης και Τσιπρας, λίγες ώρες μάλιστα μετά και το άγριο φονικό με θύμα ένα 19χρονο στην Θεσσαλονίκη.

Την οργή των Ράδιο Αρβύλα προκάλεσε το γεγονός οτι ο πρωθυπουργός δέχτηκε το δώρο, γελώντας μάλιστα κάνοντας πλάκα με τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Βέβαια δεν ειναι αυτή η πρώτη επίθεση των ράδιο Αρβύλα στο Μαξίμου καθως την Δευτέρα οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν τα μηνύματα που αντάλλασσε ο Μενιος Φουρθιωτης απορώντας για την κατάντια της χώρας μας οπου ένα Σαββατοκύριακο ολόκληρο η χώρα ζούσε στον ρυθμό του.

Έδειχναν τα μηνύματα του και απορούσαν που οι υπουργοί του Μητσοτακη απαντούσαν ενώ εγινε και εκτενή αναφορά των υπουργών που αντάλλασσαν μηνύματα με τον Μένιο Φουρθιωτη.

Για πρώτη φορά έπαιξαν τα μηνύματα του Φουρθιωτη σε ζωνη υψηλής τηλεθέασης και απο μεγαλο καναλι, γεγονός που εξόργισε το Μαξίμου τα μάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ