Πολιτικό παρασκήνιο και πιέσεις πίσω απο τα συνεχή fake news για δήθεν πρόωρο τελος της εκπομπης των Ράδιο Αρβύλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα μεθοδεύει το τελος της εκπομπης των Ράδιο Αρβύλα οχι για λόγους ανταγωνισμού αλλα γιατί υπάρχουν ξεκάθαρες πολιτικές πιέσεις να σταματήσει η τελευταία σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεοραση.

Στο επιτελείο Μητσοτακη πλέον ψάχνουν τρόπους να παροπλίσουν τους Ράδιο Αρβύλα απο την τηλεοραση

Σε εποχές πιο δύσκολες πολιτικά και κάτω απο σκληρότερες συνθήκες σε αυτή τη χώρα που η σάτιρα βίωνε για δεκαετίες μεσα απο τις επιθεωρήσεις φτάσαμε στο 2022, την εποχή του διαδικτυου να μην υπάρχουν πλέον ούτε τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές.

Επιμένει ο Λαζόπουλος: Το… σύστημα θέλει να φιμώσει του «Ράδιο Αρβύλα»

Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε εκατοντάδες δημοσιεύματα που γράφουν πως η εκπομπή των ράδιο Αρβύλα σταματά πρόωρα, δημιουργώντας ένα κλίμα πίεσης στους συντελεστές της εκπομπης. Ο Αντώνης Κανακης χθες ξεκαθάρισε το τοπίο στον αέρα της εκπομπής, λέγοντας ότι τίποτα απ’ όλα όσα γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουν βάση:

Έξαλλοι στο Μαξίμου με τους Ράδιο Αρβύλα για όσα ακούστηκαν για τον Γεωργιαδη

Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε, όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε.

Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή.

Μάλιστα στην εκπομπή ο παρουσιαστής έδωσε ξανά στη δημοσιότητα όλα όσα είχαν ειπωθεί τον Νοέμβριο στον αέρα των “Αρβύλα” αναφορικά με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με τον Κανάκη να τονίζει: “Ως συνήθως, ό,τι να ‘ναι. Και το “ό,τι να ναι” ισχύει γενικότερα. Μετά για πλάκα αναπαράγεται σε άλλα 200 sites…”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ