Το «ιερό» βήμα της βουλής, ως πλυντήριο εθνικών εγκλημάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε για νάμαστε». Τι ωραία που η κυβέρνηση χτύπησε και πάλι την κουδούνα μήπως και κατακαθίσει ο αναδυθείς κουρνιαχτός της δυσωδίας από το (αρχείοθετικό) σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Και να του ΕΝΦΙΑ μειώσεις, που δεν είναι, και νά επίδομα θέρμανσης, ασπιρίνη κατα το ανίατον νόσημα των ανατιμήσεων, και να το……τι ότι κι άν πεις. Κύριοι της ΝΔ ο
Λαός πλέον έχει καταλάβει πόσο εύκολα και στα μουλωχτά αποσύρονται νύχτα όλα αυτά τα πρόσκαιρα απαλυντικά (να στρίψουμε τον κάβο) «κουδουνίσματα» και στο τέλος να μένει το……

Όμως ο Ελλην έμαθε πλέον να κρατά στον ήλιο μια θέση, αφού όταν οι άνθρωποι του θέλουν το κακό του δίνουν όψιν
ν αρέσει. Αποπροσανατολισμός που τείνει να μετατρέψει τον λαό «μπαίγνιο» των…. εκάστοτε.
Ακούστηκαν και άλλα κουδουνίσματα, όπως ότι «όλοι του Σύριζα έγιναν Πολάκηδες», ενώ συμβαίνει το ΑΚΡΩΣ αντίθετο ντρεπόμενοι να ομολογήσουν. Επίσης ακούστηκε από Μακάριον ότι από το «ιερόν» βήμα της βουλής ….(λες και εναλλάσσονται ιερείς εξ αυτού) θορυβημένος ο ομιλητής ίσως από την μετάδοση εικόνων που έδειχναν πολλούς βουλευτές της ΝΔ να απέχουν αδιάφοροι των χειροκροτημάτων των υπολοίπων βουλευτών εκτελόντων την αγγαρεία στις «ατάκες» ομιλητού.

Εκείνη δε η ανακοίνωση του της «μόνιμης» μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατά 17% καπάκι της αρχειοθέτησης, τι το ήθελαν αφού κάθε χρόνο το αλλάζουν; Ποία η εγγύηση της «μονιμότητας» πάντων όταν τα πάντα όχι μόνον «ρεί» αλλά πολυρεί αενάως, δεν απαντούν! Μόνο κουδούνα. Τίποτε άλλο.

Τέλος ένα 32% (στημένων;) δημοσκοπήσεων δέν αρκεί, έστω και άν απέχει δέκα μονάδες από τον επόμενο, για ότι προς κουκούλωμα!

Γλιστερές σόλες παπουτσιών για βάδισμα στο χιονόλασπο αντέχεται;
Τέλος ακούστηκε και ο Πρωθυπουργός χαρούμενος από του βήματος για τό, δια της αρχειοθετήσεως, λήξαν όσμιον σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ ξεχνώντας ότι ακούστηκε και εκτός συνόρων αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ