Νομίζατε ότι θα σταματούσαν στον Πολάκη;

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ένα ακόμα θερμό επεισόδιο είχαμε πριν από λίγο στη Βουλή, με «στόχο» αυτή τη φορά την φίμωση του βουλευτή επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, οικονομολόγου Βασίλη Βιλιάρδου.
Ο βουλευτής κατήγγειλε το γεγονός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε συγκεκριμένα:
«Συνεχίζεται η φασιστική συμπεριφορά στη Βουλή – μίλησα 5 λεπτά, ο εισηγητής της ΝΔ 12, ζήτησα να απαντήσω 2 λεπτά στον υπουργό που μίλησε απεριόριστο χρόνο με δεκάδες λάθη και δεν μου το επέτρεψε ο πρόεδρος της ΝΔ – ενώ φυσικά ο υπουργός κοίταζε αλλού! Ντροπή δεν έχουν»!
Αυτό ως απάντηση για όσους νόμιζαν ότι η κατάλυση βασικών αρχών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας θα σταματήσει μόνο στον Παύλο Πολάκη. Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις