Σάλος με ρεπόρτερ στον Νίκο Ευαγγελάτο που βρήκε το μαχαιρι του δράστη – Διασυρμός για Θεοδωρικακο και Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί που ο Θεοδωρικάκος πανηγύριζε με tweet για την σύλληψη του δράστη, ρεπόρτερ του Ευαγγελάτου έδωσε τη χαριστική βολή στον αμετροεπή υπουργό.

Να σας θυμησουμε πως ο κύριος υπουργος είχε γράψει:

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τι συνέβη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου;

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής κατάφερε και βρήκε ένα μαχαίρι των δραστών, γελοιοποιώντας Πρωθυπουργό και υπουργό, που μάλιστα είχαν ζητήσει η εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη να γίνει πρώτη προτεραιότητα!

Επί μέρες λοιπόν υποτίθεται ότι χτένιζαν την περιοχή, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη, ο Θεοδωρικάκος ήταν από πάνω, αλλά εντέλει το ένα από τα μαχαίρια των δραστών το βρήκε ο ρεπόρτερ λίγα μέτρα από τον τόπο του φονικού!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο υπουργός θα είχε πάει σπίτι του. Εάν δεν πήγαινε, θα πήγαινε ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ