Έρχεται το κίνημα των τρακτέρ! Ετοιμάζει βίαια καταστολή η κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέμει το Μαξίμου μην την πάθει σαν τον Τριντό και το κίνημα των φορτηγατζήδων έρθει στην Ελλάδα μέσω των αγροτών!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak, αρκετές κλούβες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικοί, κατευθύνονται στην Θεσσαλία για να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις των αγροτών!

Οι εντολές που έχουν είναι να έρθουν σε σύγκρουση και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο το κλείσιμο δρόμων και να τσακίσουν με βία την μαζικότητα των κινητοποιήσεων.

Το Μαξίμου φαίνεται ότι τρέμει μην πάθει ότι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό με το κίνημα των φορτηγατζήδων. Μόνο που στην Ελλάδα θα είναι οι αγρότες!

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή έχουν δώσει ραντεβού οι αγρότες της Θεσσαλίας στον κόμβο της Νίκαιας και προχωρούν στο στήσιμο μπλόκων. Εκατοντάδες τρακτέρ θα ανάψουν τις μηχανές τους ζητώντας ανακούφιση από το υψηλό κόστος παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών, κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα – εφόδια και προστασία από τις φυσικές καταστροφές, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%. Ζητούν ακόμη κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ