Σάλος με αυτο που ειπε ο Σιμόπουλος στην Αναστασία Γιαμαλη στο Κόντρα, για τους θανάτους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνοι οι τηλεθεατές της Αναστασιας Γιαμαλη άκουγαν γνωστό γαλάζιο βουλευτή να μιλάει απαξιωτικά για τους ανθρώπους που εχουν χάσει τη ζωη τους στην πανδημια λέγοντας για αυτούς πως ειναι ο λεκές, η τρίχα που την κανει τριχιά η αντιπολίτευση.

Αποκάλυψη στέλνει την κυβέρνηση στο σκαμνί: Νεκροί 567 άνθρωποι εκτός ΜΕΘ μόνο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Μυθική δήλωση από το βουλευτή Σιμόπουλο της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης.
Οι 24.000 νεκροι της πανδημίας είναι ο λεκές, η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση και οι δημοσιογραφοι που επικεντρώνονται σ αυτούς
Ντροπη‼️

https://twitter.com/marka2_/status/1489546633524224001?s=21

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις μετά απο αυτο. Πως το ελεγε ο Ασιμος, Δρεπανηφόρα άρματα περνάν
στις τσιμεντουπόλεις του θανάτου το συμβάν
ασυγκίνητο σ’ αφήνει.

Ζούμε σε μια τραγικη κατάσταση που στα νεκροταφεία δεν προλάβουν να θάψουν τους νεκρούς της πανδημίας ενώ οι δήμοι ψάχνουν να βρουν χώρο για να ανοίξουν περισσότερους τάφους και στην κυβερνηση θεωρούν σαν ένα λεκέ όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν καθημερινά τη ζωη τους, κυρίως λόγω του συστήματος υγείας καθως θα μπορούσαν να σωθούν περισσότεροι ασθενεις αν ήταν καλύτερες οι δομές του ΕΣΥ.

Η κυβερνηση εχει κρυφτεί πίσω απο ένα εμβολιο δημιουργώντας μια ψεύτικη εικόνα ασφαλείας για να κρύψει τις δικές της παραλήψεις αλλα το κακό δεν σταματά εκει. Απο οτι φαινεται κάποιοι αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωη. Άλλωστε τι να τους νοιάξει; Οι νεκροί δεν ψηφίζουν.

Για τη Λάρκο

Ο κ. Σιμόπουλος προχώρησε και σε δηλώσεις όταν η συζήτηση πήγε στη ΛΑΡΚΟ. «Ακούστηκε ότι ξεσπιτώνουμε τους ανθρώπους» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το λένε, κι εκείνον να απαντά: «Οι εξειδικευμένοι μπορούν να βρουν δουλειά πάρα πολύ εύκολα, γνωρίζω ότι θα υπάρχουν προγράμματα του ΟΑΕΔ, μια στήριξη που θα βοηθήσει. Το κρίσιμο είναι να μην επανέλθουμε σε πολύ μεγάλα ελλείματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ