Η τραγικη ιστορία του Αντώνη Παραρα, συμπαρουσιαστή του Αντώνη Κανάκη στο θρυλικό Comfuzio, που έφυγε σαν σημερα απο τη ζωη στα 29 του μόλις χρόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αντώνης Παραράς έφυγε απο τη ζωη  από λευχαιμία σε ηλικία μόλις 29 ετών, πριν απο 25 χρόνια ακριβώς, στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

6042D71E 08BD 428D BC94 63BD36BA6F05

7D43BE79 CC9B 4EA6 8D84 B234D1B86A89

EABF58E1 ADF6 4848 87E9 D3FF38A2FD89

Καθε χρόνο τέτοια μέρα η παρέα του Αντώνη Κανάκη τιμά την μνήμη του.

«Σήμερα δε θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα. Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο και πάντα θέλω να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην οικογένειά του, στους καταπληκτικούς γονείς τους, τα φιλιά μου και την αγάπη μου», είχε πει ο Αντώνης Κανάκης σε παλιότερη εκπομπή.

Όσοι έχουμε μεγαλώσει στα ’90s, εκτός από το ΑΜΑΝ των Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση, δεν γίνεται να μην θυμόμαστε (με μια μικρή νοσταλγία προφανώς) και τον προπομπό της ιστορικής αυτής εκπομπής, το ακόμα πιο ιστορικό Cumfuzio!

Στο θρυλικό Cumfuzio, συγκροτήθηκε η «συμμορία» που πρωταγωνίστηκε για χρόνια στο ΑΜΑΝ μόνο που η ηγετική της ομάδα ήταν τριμελής: εκτός από τον Κανάκη και τον Καλυβάτση σε αυτή υπήρχε και ο Αντώνης Παραράς που πέθανε από καρκίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ