Ιδρύθηκε παράρτημα των Βαυαρών ‘Illuminati’ στην Αλβανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αλβανία έγινε επίσημα μέρος των Παγκόσμιων «Illuminati» με την ίδρυση του παραρτήματος στις 29 Ιανουαρίου, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Με ειδικό διάταγμα της «Μεγάλης Συνέλευσης της Αδελφότητας του Φωτός» εγκρίθηκε η ίδρυση των Illuminati στην Αλβανία, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνεδρίαση σε μια πανηγυρική τελετή στο Κολλέγιο «Karl Gega», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της περιοχής και του κόσμου. Αλβανικές προσωπικότητες, που μέχρι τώρα ήταν μέρος των παγκόσμιων Illuminati, είναι πλέον ιδρυτές και μέλη των Αλβανών Πεφωτισμένων- Illuminati.

DA212526 091E 4B5F B242 D2256170B976

Η Στοά “Karl Gega”, πραγματοποιεί το όνειρο πολλών επιφανών ανθρώπων και τίμιων πατριωτών, που κατά τη διάρκεια των δεκαετιών έχουν αγωνιστεί για να φέρουν το αληθινό φως των Illuminati στην Αλβανία.

Η αποστολή αυτής της Στοάς είναι να συνεισφέρει περισσότερο στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της χώρας και την περαιτέρω προβολή της εθνικής ιστορίας και πολιτισμού μας.

 Ο Karl Gega ήταν και παραμένει ένας μεγάλος Αλβανός, ένας ιδιοφυής αρχιτέκτονας και ένας πυρσός φωτός, που μας εμπνέει στο νέο μονοπάτι του Διαφωτισμού.

Στη σύνθεση των Αλβανών ‘πεφωτισμένων’, υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες που έδωσαν και συνεχίζουν να προσφέρουν την προσφορά τους σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όντας υποδειγματικοί στην εφαρμογή των νόμων της χώρας και στην καλύτερη διατήρηση των οικογενειακών αξιών, γράφει το δημοσίευμα του Lajm.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ