Το βιντεο των Ραδιο Αρβύλα για τις υψηλές τιμές της βενζίνης που παραμένει διαχρονικά επίκαιρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απο τα πιο αγαπημένα βιντεο της εκπομπης των Ράδιο Αρβύλα, που γυρίστηκε πριν 12 χρόνια, το 2010 αλλα παραμένει επίκαιρο οσο ποτε.

Ο τίτλος του ειναι Minto Foulareis και αφορά την τιμή της βενζίνης που διαχρονικά στην Ελλάδα το συνηθίζει να ακριβαίνει.

Το βιντεο επανέρχεται στην επικαιρότητα καθως η κατάσταση με την τιμή της βενζίνης εχει πλέον ξεφύγει και αποτελεί σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας των πολιτών.

Ένα πρόβλημα  που αφήνει αδιάφορο τον κυβερνηση οπως φάνηκε και απο τις πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Σκυλακάκη.

Ο κ. Σκυλακάκης συνεχίζει να προσβάλλει τον κόσμο.Σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει και για το επίπεδο των τιμών στα όσπρια, ότι δεν έχει αυξηθεί πολύ!Αυτο είναι λουδοβικισμός!

https://twitter.com/marka2_/status/1489578866628833286?s=21

Θέλω να πάρω τους δρόμους με το αυτοκίνητο αλλά βλέπω πόσο έχει φτάσει η βενζίνη και κάθομαι στα αυγά μου. Και όχι σε αυτά που πρέπει.

Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο φυσικό αέριο – πετρέλαιο, την ακριβότερη βενζίνη, τους χαμηλότερους μισθούς. Με τη ζέστη καίγεται, με τη βροχή πνίγεται, με το χιόνι εγκλωβίζεται. Ναι, είναι μία καταπληκτική χώρα και ναι μάς δίνετε όλα τα παραπάνω κίνητρα.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο η βενζίνη έχει ακριβύνει 40 λεπτά το λίτρο, με τους φόρους κατανάλωσης στα καύσιμα,του #Κουλη,να είναι από τους υψηλότερους στην Ευρώπη!Εχουμε την τρίτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη,πιο ακριβή και από τη Γερμανία! Πάνω από 2€ η τιμή της αμόλυβδης!

https://twitter.com/marka2_/status/1488963606150582279?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ