Επίθεση κατά του προέδρου των επιμελητηρίων, Ι. Χατζηθεοδοσίου γιατί δεν συναίνεσε σε «περίεργο» πρόγραμμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η  άρνηση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη συνέχιση ενός προγράμματος αγροδιατροφής που θα φθάσει τα 26 εκατομμύρια ευρώ (ήδη  έχουν δοθεί τα 20) τον έχει βάλει στο στόχαστρο  επιτηδείων!

Ειδικότερα ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου αρνήθηκε να υπογράψει τη συνέχιση του προγράμματος γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, μετά απο έρευνα διαπιστώθηκε ότι μέχρι  στιγμής για τα 20 εκατομμύρια που δόθηκαν  έχουν γίνει δαπάνες μόνο μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.  Το περίεργο είναι ότι  ενω το  πρόγραμμά έγινε για να ενισχυθούν με την αγορά προϊόντων παραγωγοί από πολλούς νομούς οι αγορές όλες έγιναν από ένα μόνο νομό!

Όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι γνωρίζουν το πρόγραμμα, το υπόπτο είναι γιατί  δεν έχει κανένα παραδοτέο έργο. Επειδή οι εξηγήσεις που ζητήθηκαν  από όσους εμπλέκονται στο  πρόγραμμα δεν κρίθηκαν επαρκείς,  ο κ. Χατζηθεοδοσίου  στις  συζητήσεις που έκανε με στελέχη του επιμελητηριακού χώρου τόνισε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Από τότε άρχισε το «μαρτύριο» του.

Δέχθηκε ομαδικά πυρά και απειλές που δείχνουν ότι στο παιχνίδι εμπλέκονται πολλοί καθλως επίσης ότι θίγονται μεγάλα συμφέροντα.  Συγκεκριμένα,  του κατέστησαν σαφές ότι θα τον «ξηλώσουν» από την θέση του καθώς επίσης ότι θα τον σβήσουν από το χώρο των επιμελητηριων γιατί έχουν «πλάτες» που είναι «πολύ ψηλά».

Οι περισσότερες απειλές  διατυπώθηκαν  μέσω  ανώνυμων τηλεφωνημάτων.  Σύμφωνα με  πληροφορίες   όσοι  εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση  έχουν  ετοιμάσει επίθεση, που θα εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες, εναντίον του κ. Χατζηθεοδοσίου.

Στόχο  θα  έχουν  να  μην τον αφήσουν  να  ψάξει  σε βάθος  το   πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ