Στο δρόμο της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σ. Παπαδόπουλος. Του ζήτησαν να ανασκευάσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα «μπρος -πίσω» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis. Το πρωί ζήτησε να μιλήσει, μετά από 4,5 ώρες μίλησε, αλλά δεν είπε αυτό που ήθελε να πει και χρειάσθηκε να ξαναμιλήσει στην Ολομέλεια για να διορθώσει όσα είπε!!!!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Σ. Παπαδόπουλος βρέθηκε εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου ζήτησε από τον βουλευτή να ανασκευάσει, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από την τρίτη δήλωσή του. «Αν δεν κάνει δήλωση που να είναι ανεκτή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», είπε κομματική πηγή.

Ο βουλευτής είπε στη Βουλή ότι «το πόρισμα της απόφασης Δικαιοσύνης για τις υποθέσεις που αφορούν τον ποινικό χαρακτήρα ευθυνών πρώην Υπουργών είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχτούμε γιατί και με όσες υπάρχουν αμφισβητήσεις, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε». Ακόμη ευχήθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο να αθωωθεί και αυτός.

Τις δηλώσεις Παπαδόπουλου (που τις είχε προαναγγείλει το πρωί όταν ζήτησε να μιλήσει στην Ολομέλεια επειδή δεν θα ξαναείναι βουλευτής) ακολούθησε σούσουρο και σχόλια από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Έτσι μετά από μία ώρα ο Σ. Παπαδόπουλος ζήτησε το λόγο και ανέφερε πως «αγνοείτε ότι εγώ αναφέρθηκα στο σύνολο της δικαιοσύνης και στο γεγονός ότι συνεχίζουν να υπάρχουν ερωτηματικά στο ποινικό μέρος αλλά υπάρχει και η αναγκαιότητα για σεβασμό της δικαιοσύνης». Υπερασπίσθηκε ακόμη την πρ. εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ