Το «λάθος» του Κώστα Καραμανλή και το στήσιμο των εκσυγχρονιστών του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά, το Μέγαρο Μαξίμου με κυβέρνηση νέας Δημοκρατίας παρακαλώ, έχει γεμίσει από ορκισμένους εχθρούς του Κώστα Καραμανλή και θιασώτες του Κώστα Σημίτη.

Φυσικά και η κυβέρνηση Καραμανλή έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 αντέδρασε άμεσα και αποζημίωσε ανθρώπους οι οποίοι πλέον δεν είχαν ούτε σπίτι να μείνουν, ενώ έπρεπε ταυτόχρονα να θρηνήσουν τους νεκρούς τους.

Είναι γνωστό ότι λόγω της ταχύτητας που έγιναν οι ενέργειες αυτές, πολλά λαμόγια παρεισέφρυσαν και άρπαξαν λεφτά που δεν έπρεπε να πάρουν. Παριστάνοντας τους πυρόπληκτους. Γι’ αυτό και αμέσως μετά ήρθε η νομοθετική ρύθμιση που τους υποχρέωνε να τα επιστρέψουν με βαρύτατες συνέπειες. Και οι περισσότεροι τα επέστρεψαν.

Με απλά λόγια, ο Κώστας Καραμανλής σήμερα «εγκαλείται» επειδή έδωσε λεφτά σε αυτούς που πραγματικά τα είχαν ανάγκη. Σε συνθήκες συναγερμού.

Γιατί αντίστοιχα δεν διώκονται όλοι αυτοί που διαχρονικά έδιναν δεκάδες εκατομμύρια σε λαμόγια μέσω προγραμμάτων, ενώ είχαν όλο τον χρόνο να τα ελέγξουν; Προκαλώντας έτσι τεράστια ζημιά στην εθνική οικονομία, αφού αντί οι πολύτιμοι πόροι να δίνονται σε αυτούς που πραγματικά ήθελα να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στο Α.Ε.Π., έμπαιναν σε τσέπες επιτήδειων και έβγαιναν σε λογαριασμούς οφσόρ;

Γίνεται χαμός και καρατομείται υπουργός, επειδή 100 λαμόγια πήραν από ένα τριχίλιαρο και τα περισσότερα από αυτά εντοπίστηκαν και τα επέστρεψαν σχεδόν αμέσως. Και δεν γίνεται χαμός για τα 7 δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία και τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, τα οποία έχουν οδηγήσει την χώρα μας να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους!

Η εξήγηση λοιπόν είναι απλή. Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στο στόχαστρο για τον λόγο που ακολουθεί και που κάποιος αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

74763424 AC88 47B5 A69B 705894D8525B
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ