Στάθης Παναγιώτοπουλος: Καταδικάστηκε αλλα με αναστολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο που διαπόμπευσε την πρώην σύντροφό του, διαρρέοντας βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο ενώ δεν έγινε δεκτό το αίτημα της 30χρονης να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα

Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, ενώ ταυτόχρονα του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Mάλιστα το δικαστήριο τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στη δίκη που διεξάχθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος της 30χρονης, με τον πρώην παρουσιαστή να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Μάλιστα η πλευρά της 30χρονης γυναίκας ζήτησε να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα κάνοντας λόγο για «σκοπό βλάβης» επικαλούμενη την νόμο που ανέδειξε σε πρόσφατη απόφασή του ο Άρειος Πάγος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

H έκκληση στα ΜΜΕ

Νωρίτερα ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην φωτογραφήσουν το θύμα: «Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» δήλωσε η δικηγόρος Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ