Το βίντεο – ντοκουμέντο για τη Γεωργία που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως διαβάζουμε στο zougla.gr, είναι χαράματα Πρωτοχρονιάς και η Γεωργία με την φίλη της έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο ΜΕΤ και ψαχνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της.

Η φίλη της έχει ήδη φύγει και η Γεωργία μόνη της αδυνατεί να το βρει και επιχειρεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Η κάμερα ασφαλείας μαγνητοσκοπεί αυτή την προσπάθεια της Γεωργίας Μπίκα να γυρίσει πίσω προκειμένου, όπως μάθαμε αργότερα, να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα. Ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί.

Είναι φανερό πως η Γεωργία Μπίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τη βλέπουμε να παραπατά, να κάνει κυριολεκτικά «οκτάρια», στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Όλοι αυτοί οι οποίοι έδωσαν τις καταθέσεις τους μέχρι στιγμής, προσπάθησαν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ψευδομάρτυρες. Επιχείρησαν να πείσουν πως η Γεωργία Μπίκα ήταν καλά. Πως συμπεριφερόταν άψογα. Πως δεν είχε επηρεαστεί ούτε καν από το αλκοόλ. Έρχεται τώρα η κάμερα ασφαλείας για να αποδείξει την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα.

Όχι μόνον δεν ήταν καλά, αλλά η Γεωργία Μπίκα είναι φανερό, παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες, δεν ήταν σε θέση να συγκεντρωθεί, ούτε να οδηγήσει, ούτε καν να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της. Ήταν κυριολεκτικά σε μια κατάσταση όπου δεν έλεγχε καν τα βήματα της. Σε αυτή την κατάσταση έφτασε στο ξενοδοχείο και αντί για βοήθεια την περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ