Να γιατί γκρέμισαν τον Κώστα Καραμανλή: Η οικονομική υποδούλωση και η σύγχρονη γενοκτονία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα συγκλονιστικό άρθρο του Μανώλη Κοττάκη, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση του Ολυμπία. Το Ολυμπία είχε παρακολουθήσει προσεκτικά τα γεγονότα του 2007, του 2008 αλλά και του 2009, αποκαλύπτοντας πτυχές που ουδείς τότε τολμούσε να αγγίξει.

17 Δεκεμβρίου 2008, αναφορικά με το εσωτερικό χάος που κάποιοι προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν, κάναμε λόγω ξεκάθαρα για «δολιοφθορά» από το ΔΝΤ. Εκείνη την εποχή, η πλειοψηφία των ελλήνων δεν γνώριζε καν τι σημαίνει ΔΝΤ, το οποίο όλοι έμαθαν δύο χρόνια αργότερα, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε την κερκόπορτα και ξεκίνησε η οικονομική υποδούλωση.

Ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε το σκάνδαλο με τα αξίας 25 δις ελληνικά ομόλογα που η Κίνα προτίθετο να αγοράσει για να στηρίξει την ελληνική οικονομία, όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλούσε για Τιτανικό.

Για τις φωτιές στην Ηλεία, την Εύβοια και ολόκληρη την Ελλάδα το 2007, ήμασταν αυτοί που αποκαλύψαμε την αναφορά – βόμβα στο σκληρό δίσκο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, η οποία προανήγγειλε αυτή την εξέλιξη!

Γράφαμε συγκεκριμένα:

«Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, στα έγγραφα «τρίτης διαβάθμισης» που μάλιστα ήταν προστατευμένα με κωδικό και ανασύρθηκαν από τον Server, βρίσκεται μία συγκλονιστική αναφορά για το παρασκήνιο των εκλογών του 2007.

Μιλάμε για ένα ντοκουμέντο που κλονίζει όσους είχαν ακόμα ψευδαισθήσεις για το πως παίζεται το παιχνιδι εξουσίας στην Ελλάδα.

Η αναφορά περιγράφει ένα ανώνυμο κείμενο που διέρρεε στοχευμένα σε πολιτικούς και στην ουσία προανήγγειλε «Κόλαση πυρκαγιών και τρομοκρατικών ενεργειών τον μήνα πριν τις εκλογές»(!!!), μετάτην προκήρυξη τους από τον τότε πρωθυπουργό!

Αρρωστημένη προσπάθεια δολιοφθοράς του ηθικού των «αντιπάλων»; Ή προαναγγελία δράσης παρακράτους (η οποία και επαληθεύθηκε με τα φρικτά γεγονότα του 2007) στα βρώμικα αρχεία των Γερμανών ρυθμιστών του πολιτικού σκηνικού;

Αποκαλύπταμε μάλιστα το κείμενο όπως βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του φυγόδικου πράκτορα της Siemens:

58CA7288 1CE3 4991 9868 6562D8B05B64
Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο του Μιχάλη Χριστοφοράκου για τις πυρκαγιές στην Ηλεία

Οι γνωστοί «νταβατζήδες» μάλιστα έδιναν το μήνυμα στην κυβέρνηση: «Καίγεται η Αθήνα, αμερικανική δυσφορία για τον αγωγό!» Πόσο πιο καθαρά να το γράψουν;

84E0B59D 6F4B 427B 8CCE C2FC5F8646F8 C843CF02 10D4 41F3 8A99 BC3EE2476743

Ήμασταν οι μόνοι μάλιστα που είχαμε συνδέσει την προβοκάτσια με το περιβόητο σκισμένο Κοράνι και τα επεισόδια που ξέσπασαν από αλαλάζοντες ισλαμιστές στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα της διαπραγμάτευσης των κρατικών ομολόγων! Γράφαμε συγκεκριμένα στις 22/5/2009, Αποκαλύπτοντας την προσπάθεια δημιουργίας κρίσης δανεισμού για την Ελλάδα, όταν πάλι ουδείς γνωρίζει για το ΔΝΤ:

«Το σκισμένο Κοράνι έπεσε πάνω στην διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων. Ξέρετε, προεκλογική περίοδος που παραδοσιακά είναι ασταθής, η Αθήνα θα καίγεται μαζί με όσα δάση απέμειναν, η Siemens, MAN, Τέρνα και Άκτωρας θα χαθούν πίσω από το προπέτασμα καπνού και η γιαγιά θα πάρει 1 μίλκο αύξηση στη σύνταξη».

Έρχεται λοιπόν σήμερα ο Μανώλης Κοττάκης στην εφημερίδα δημοκρατία και μας επιβεβαιώνει πλήρως.

Έχουν ήδη περάσει 15 χρόνια από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, 14 από τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008 και άλλα τόσα από το ξέσπασμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, την οποία οι σύμμαχοί μας έστειλαν «συστημένη» στην Ευρώπη, προκειμένου να απαλλαγούν από αυτήν.

  • Από τον Μανώλη Κοττάκη

Δύο τουλάχιστον γενιές Ελλήνων, οι σημερινοί 15άρηδες και οι σημερινοί 30άρηδες, γνωρίζουν ελάχιστα ή θυμούνται αναιμικά τι συνέβη τότε στην πατρίδα μας και στον κόσμο.

Αν και ο ελληνικός λαός καταδίκασε πλειστάκις το ΠΑΣΟΚ των κυρίων Παπανδρέου – Σημίτη με πενιχρά ποσοστά, αποδίδοντάς του την εξάρτηση του ΔΝΤ και τη χρεοκοπία (ακόμη και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ καταβύθισαν τον Παπανδρέου και τον εκσυγχρονιστή έτερο υποψήφιο), κάποιοι… ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη και επανέρχονται με στόχο να γράψουν ξανά την Ιστορία. Τώρα νομίζουν ότι τη βρήκαν με αφορμή τις ιστορικές ανακρίβειες του γνωστού, επιπόλαιου κ. Δούκα.

Φ1 2022 02 10T082729.610

Υπάρχουν τέσσερα πέντε ιστορικά δεδομένα που πρέπει να θυμηθούμε: Τι προκάλεσε τις σχεδόν 7.000 φωτιές του 2007; Τι προκάλεσε τα επεισόδια του Δεκεμβρίου; Τι επίπτωση είχαν στην κατάσταση της οικονομίας και στα επιτόκια δανεισμού της οι φωτιές και τα επεισόδια; Πού χτύπησε η διεθνής κρίση την Ελλάδα και γιατί; Πάμε να τα δούμε!

1. Οι φωτιές του 2007 ξέσπασαν λίγο μετά τη συμφωνία Πούτιν Καραμανλή για τον αγωγό South Stream στην Κωνσταντινούπολη, τον Ιούνιο του 2007 (Πάρνηθα).

Προαναγγέλθηκε ο πολλαπλασιασμός τους σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα», που προειδοποιούσε για «την οργή και τη μανία των συμμάχων». Αυξήθηκαν ραγδαία και έφθασαν τις 6.999 όχι εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, αλλά μόλις ο Καραμανλής ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές τον Αύγουστο του 2007, στις οποίες οι δημοσκοπήσεις τού έδιναν 43%! (Δεν χρειαζόταν τσάντες για να τις κερδίσει!) Οι φωτιές προκάλεσαν ανυπολόγιστο κόστος στην οικονομία. Η κυβέρνηση αποζημίωσε διαφανώς, μέσω τραπεζών, τους χιλιάδες πληγέντες στην Ηλεία, όπου έλαβε ποσοστό 42%, έναντι 46% του ΠΑΣΟΚ. Οι αποζημιώσεις επηρέασαν ελάχιστα το έλλειμμα.

2. Το Βατοπέδι και ο Δεκέμβριος του 2008 ξέσπασαν μόλις η κυβέρνηση Καραμανλή κατέθεσε στη Βουλή τη συμφωνία Ελλάδας – Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού (Αύγουστος 2008). Το κόστος για την εθνική οικονομία από τα επεισόδια ήταν επίσης ανυπολόγιστο. Για πρώτη φορά επηρεάστηκαν και τα επιτόκια δανεισμού.

3. Μέχρι να χτυπήσει η διεθνής κρίση την Ελλάδα, η κυβέρνηση Καραμανλή εξυπηρετούσε το δημόσιο χρέος Σημίτη, αλλά ταυτόχρονα, ως λαϊκό κόμμα, ασκούσε ισχυρή κοινωνική πολιτική (π.χ., επίδομα σε τρίτεκνες οικογένειες). Για κάθε 100 ευρώ που δανειζόταν από τις αγορές η κυβέρνηση Καραμανλή, τα 70 πήγαιναν σε αποπληρωμή εξοπλισμών της περιόδου Σημίτη που ακόμη πληρώνουμε (χωρίς τις «μίζες» του Ακη και των λοιπών), τα 10 σε αποπληρωμή προμηθειών νοσοκομείων της αυτής περιόδου και μόνο τα 20 οφείλονταν σε ελλείμματα της ίδιας της κυβέρνησης Καραμανλή.

4. Όταν ξέσπασε η διεθνής κρίση, η Ελλάς βρέθηκε «φτερό στον άνεμο» εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της (λόγω της σκληρής ισοτιμίας 340,7 δραχμών ανά ευρώ που ενταχθήκαμε στην ΟΝΕ λόγω Σημίτη), του υψηλού χρέους μας και βεβαίως των ελλειμμάτων μας. Τα οποία, όμως, δεν ήταν μοναδικά! Οι μισές χώρες της Ε.Ε. είχαν έλλειμμα 8%-9% το 2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης!

Όταν υπάρχουν όλα αυτά, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη οι γνωστοί ξεφτιλισμένοι που μας λένε ότι φτάσαμε στη χρεοκοπία και στα Μνημόνια επειδή αποζημιώθηκαν για την καταστροφή της περιουσίας τους οι κάτοικοι της Ηλείας; Οι ίδιοι αποδίδουν σε εξωγενείς παράγοντες (όπως συνέβη και το 2009) τη ραγδαία αύξηση του κόστους δανεισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας (2% τώρα από μηδέν) και τις επιπτώσεις στην οικονομία (αύξηση τόκων, μείωση δημοσιονομικού χώρου)! Χωρίς να καταλαβαίνουν οι ανόητοι ότι, χτυπώντας και εκτελώντας το συμβόλαιο κατά Καραμανλή, υπονομεύουν στην ουσία τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Εύχομαι να το καταλάβει κάποια στιγμή ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε λίγο θα αντλεί επιχειρήματα από εκείνη την περίοδο και από τις επιπτώσεις της εισαγόμενης κρίσης στο κόστος δανεισμού και στη γενικότερη πορεία της οικονομίας… Και δεν θα σιωπά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ