Σάλος με την απάντηση του Γεωργιαδη σε όσους τον γιούχαραν στην Καστοριά

Με ανάρτηση του ο Αδωνις Γεωργιαδης απάντησε στα όσα ακούστηκαν εναντίον του απο συγκεντρωμένους στην Καστοριά:

Επειδή λόγω φόρτου δεν είχα δει πώς μετέδιδαν την συνάντηση με την Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων αγροτών στην Καστοριά, ιδού η πραγματικότητα, μία ώρα κάναμε μία πολιτισμένη συζήτηση για τα προβλήματα. Κάποιοι φώναξαν στην είσοδο αλλά για τις κάμερες και μόνον, άνευ σημασίας.

Μετά την συνάντηση με τους Αγρότες και τους Δημάρχους συναντηθήκαμε μαζί με τον @npapathanasis στο Επιμελητήριο με όλους τους Παραγωγικούς Φορείς.

Το πρωί με τον @npapathanasis επισκεφθήκαμε το Βιομηχανικό Πάρκο της Καστοριάς. Έχει όλες τις υποδομές, είναι σε εξαιρετικό σημείο και έχει πολύ χώρο διαθέσιμο. Άλλη μία πρόκληση μπροστά μας να βρούμε επενδυτές. Θα το κάνουμε!

Τα γιουχαρισματα εναντίον του υπουργού:

Λυπάμαι για τα γιουχαρισματα στον @AdonisGeorgiadi και τους χαρακτηρισμούς περί απατεώνα και κωλοτούμπα. Αλλά αυτό το “ντροπή της ΝΔ” είναι εσωτερική υπόθεση και πρέπει να απασχολήσει τον @PrimeministerGR

Τα συνθήματα στην Καστοριά:

Απίστευτες σκηνές απανθρωπιας και προκλητικότητας
Ο Αδωνις ειρωνεύεται αγρότες που τον αποδοκιμάζουν ξεκαρδιζόμενος στο γελια.
Γελοιοποίησε με πρωτοφανή τρόπο τον αναπληρωτή υπουργο Παπαθαναση ρωτώντας τον: «Νικολάκη τα βγάζεις πέρα με το μισθό υπουργού που είναι μηδέν»
Δειτε.

Ο άλλος φώναζε στον Αδωνη στην Καστοριά αν έχει μπει ποτέ σε σούπερ μάρκετ αντί να τον ρωτήσει αν ξέρει πως γράφεται το σούπερ μάρκετ

Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όποια αποδοκιμασία υπήρχε σε επισκέψεις Υπουργών λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, έπαιζε 24/7 στα δελτία ειδήσεων.

Τώρα, τι αποδοκιμασίες στον Άδωνι τις βλέπεις αποκλειστικά στο svouranews και στα social.

Εννοείται πως κάτι συριζαιοι πήγαν να αποδοκιμάσουν τον Αδωνι στην Καστοριά, οι υπόλοιποι τον έχουμε αφίσα στο δωμάτιο δίπλα στους Iron Maiden.

Βρίζει ο άλλος τον Άδωνι και τον αποκαλεί ντροπή της ΝΔ, μεγάλε, έχεις χάσει επεισόδια, ντροπή είναι ολόκληρη η ΝΔ.

Αν γιουχαρουν έτσι τον Άδωνι στην Καστοριά, φαντάσου τι λέει η υπόλοιπη Ελλάδα.

https://twitter.com/aplesmaties/status/1491754220692946944?s=21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ