Τρεις συλλήψεις για την μαφιόζικη εκτέλεση του Φάλγιαλι στα κατεχόμενα

Συνελήφθη ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης «Söylemez Brothers» και δύο από τους άνδρες του.

Η Τουρκική Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι τρία άτομα συνελήφθησαν σχετικά με τη δολοφονία του Χαλίλ Φάλγιαλι, λεγόμενου επιχειρηματία στα κατεχόμενα, ο οποίος φέρεται να απέκτησε τεράστια περιουσία με παράνομους τρόπους.

Οι συλληφθέντες είναι ο Mustafa Söylemez, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που είναι γνωστή ως «Söylemez Brothers» και δύο από τους άνδρες του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Demirören.

Μετά τη δολοφονία, οι ύποπτοι φέρεται να πέρασαν στην Τουρκία με βάρκα από ο ψευδοκράτος. Η ανάκριση των υπόπτων συνεχίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε ακόμα το Demirören.

Ο Φάλγιαλι, γνωστός για τη συμμετοχή του σε καζίνο και στοιχήματα, σκοτώθηκε (μαζί με τον οδηγό του) στις 8 Φεβρουαρίου, από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο αυτοκίνητό του και ενώ επέστρεφε σπίτι του στην Κυρήνεια της κατεχόμενης Κύπρου.

Είναι πιο γνωστός για τις κατηγορίες εναντίον του από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ σε βίντεο του Μαΐου 2021. Το συγκεκριμένο βίντεο, το έβδομο που κυκλοφόρησε ο Πεκέρ, περιγράφει λεπτομερώς το εμπόριο κοκαΐνης στην Τουρκία, το οποίο φέρεται να επιβλέπει ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ.

Ο Μεχμέτ Αγκάρ, πρώην αρχηγός της αστυνομίας και πολιτικός που συμμετείχε στη βία στην Τουρκία τη δεκαετία του 1990 και ο Φάλγιαλι ήταν επίσης, είπε ο Πεκέρ, κρίσιμοι για το εμπόριο ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ