Η απρόβλεπτη απάντηση του Σάκη Ρουβα σε ερώτηση ρεπόρτερ απο την εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν Οκτώβρης του 1998 όταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο κέντρο που τραγουδούσε τότε, προκάλεσε «σεισμό» στην ελληνική showbiz. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας μια μακριά μαύρη φούστα την οποία είχε σχεδιάσει για εκείνον ο κορυφαίος Valentino. Ο σχεδιαστής μόδας μάλιστα είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη και τον είχε οραματιστεί να κάνει performance φορώντας το συγκεκριμένο ένδυμα.

https://youtu.be/kgMCDkJyrkA

Η εμφάνιση του Ρουβά τότε είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με τους θαυμαστές τους να διχάζονται και κάποιους να κάνουν λόγο ακόμα και για σκάνδαλο.

Σχεδόν 25 χρόνια μετά, στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο μαθητής από το μουσικό σχολείο στο Ίλιον, ο οποίος δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον καθηγητή του, όταν εμφανίστηκε στο μάθημα με φούστα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να αντιδράσουν και την επόμενη ημέρα να εμφανιστούν τα αγόρια ντυμένα σαν κορίτσια και τα κορίτσια με γραβάτες. Μάλιστα ο καθηγητής απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ η μητέρα του μαθητή σε επιστολή της, ξεκαθάρισε ότι είναι περήφανη για τον γιο της.

Ο Σάκης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για το περιστατικό, σχολίασε: «Φορούσαν και πριν από ‘μένα φούστα, από την αρχαιότητα. Για τον καθηγητή πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν σχετικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ