Δίκη της χρονιάς: Έφθασε στα δικαστήρια ο Λιγνάδης – “Aλήτη, αλήτη” φώναζε ο κόσμος (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Λιγνάδης Δίκη: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με χειροπέδες ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του για τέσσερις βιασμούς.

Από τη Λουκάρεως, ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, οδηγήθηκε με τα πόδια στο δικαστήριο και δεν γλίτωσε τις αποδοκιμασίες, αφού κόσμος που ήταν στο σημείο του φώναξε “αλήτη, αλήτη”, όταν τον είδε.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Αν και νωρίτερα είχε πει ότι σκοπεύει να ζητήσει ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, φτάνοντας στο δικαστήριο ο συνήγορος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι δεν θα ζητήσει αναβολή

Ο συνήγορός του Κούγιας δήλωσε φθάνοντας στα δικαστήρια ότι θέλουμε να γίνει το δικαστήριο οπωσδήποτε και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία μάθαινε εμβρόντητη ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να διαλύσει την «αριστερή ηγεμονία» στον χώρο του πολιτισμού και ο σκηνοθέτης για χάρη του οποίου ο πρωθυπουργός είχε διακόψει τις διακοπές του προκειμένου να μεταβεί με το υπηρεσιακό του ελικόπτερο στην Επίδαυρο και να παρακολουθήσει τους «Πέρσες» του, κατηγορούνταν για βιασμό ανηλίκου. Πριν το αρχικό σοκ ξεπεραστεί, οι εναντίον του καταγγελίες πολλαπλασιάστηκαν και ο άνθρωπος που κήρυττε με σοβαροφάνεια την ελληνοπρέπεια σε κάθε του συνέντευξη αποδεικνυόταν ένας κατά συρροή βιαστής που μετερχόταν των πιο άγριων μεθόδων προκειμένου να παρασύρει τα θύματά του στο σπίτι του.

Ποιοι μάρτυρες θα καταθέσουν στη δίκη της χρονιάς!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πρώτος μάρτυρας-θύμα που αναμένεται να καταθέσει στην δικαστική αίθουσα είναι ο 26χρονος, σήμερα Α.Ε. ο οποίος κατοικεί και εργάζεται στην Σουηδία, και φέρεται να βιάστηκε από τον Λιγνάδη πριν από μια δεκαετία σε ηλικία 15 ετών. Σύμφωνα με τη μήνυση την οποία κατέθεσε αλλά και την μαρτυρία του ο κατηγορούμενος Λιγνάδης τον νάρκωσε και τον βίασε μέσα στο διαμέρισμά του. Επεσήμανε ότι είχε παραλύσει και ότι όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις του ήταν “γυμνός στον καναπέ”. Μετά τον πρώτο καταγγέλλοντα αναμένεται να καταθέσουν δυο μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.  Διαβάστε περισσότερα εδω

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ