Μην ξεχνάτε ανοικτό τον θερμοσίφωνα συμβουλεύει ο Σκρεκας απο την εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβουλές στα νοικοκυρια να κάνουν οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα έδωσε ο Σκρεκας απο την εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη. Οπως ειπε στους καταναλωτές πρέπει να εχουμε το νου μας, να σβήνουμε τα φώτα και να μην ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα αναμμένος.

Τελικά αυτο φταιει για την κυβερνηση, η ανευθυνότητα των πολιτών που κανει σπατάλες. Όλα τα αλλα ειναι εντάξει. Δεν φταιει ούτε η ασυδοσία όσων κερδιζουν δισεκατομμύρια καθημερινά απο την ενέργεια, ούτε η ιδιωτικοί ήδη της ΔΕΗ που οδήγησε σε ανεξέλεγκτο μπάχαλο τις τιμές, ούτε τίποτα αλλο. Μόνο οι πολίτες. Οπως με το μνημόνιο που δεν έπαιρναν αποδειξη για την τυρόπιτα.

https://twitter.com/marka2_/status/1492045992245579776?s=21

Ο Σκρεκας αντί να πει να μην κάνουμε καθολου μπάνιο λέει στον Παπαδάκη να μην αφήνουμε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Θέλω να γίνω Υπουργός.

Σκρέκας…”είμαστε παράδειγμα προς μίμηση, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτήν την ενεργειακή κρίση….αλλά μην αφήνεται τον θερμοσίφωνα και κλείνεται και κάνα φως….”

Χαμηλότερη επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα ανακοίνωσε ο Σκρέκας αλλά το μέγα θέμα είναι ότι οι πάροχοι δεν μετακυλούν τις μειώσεις στους καταναλωτές αλλά τις κρατούν για τον εαυτό τους…
Φοβερό; Ε, αφού μπορούν…

Τωρα που ανοίγετε τους λογαριασμούς του ρεύματος να θυμάστε οτι ο Υπ.Περιβαλλοντος & Ενεργειας κ.Σκρεκας σας ειχε ενημερωσει πως θα έρθει αύξηση,οχι πανω απο 2€ το μηνα. Έπεσε λιιιγο εξω . Αλλα ειχε ενημερώσει έγκαιρα… αλλα άστοχα

1B7A3D0B 5898 45FA AF0D 1990E9BDAA8A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ