Σάλος με όσα ειπε ο Αρης Πορτοσαλτε στον αέρα του Σκαι για τα γιουχαρισματα στον Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ ο ίδιος ο Αδωνις Γεωργιαδης είχε μιλήσει για κάποιους που φώναξαν απλώς στην είσοδο αλλά για τις κάμερες και μόνον, άνευ σημασίας, οσο αφορά το γιουχάρισμα στην Καστοριά, ο Αρης Πορτοσαλτε έρχεται και αποκαλύπτει οργανωμένο σχεδιο ανατρέποντας όσοι ειπε ο κύριος υπουργος και κυρίως αναβαθμίζοντας το θεμα, σε αντίθεση με τον κύριο Γεωργιαδη που το θεώρησε άνευ σημασίας.

Συγκεκριμένα ειπε ο Αρης Πορτοσαλτε πως:

ενώ ο υπουργος είχε αναφέρει:

Επειδή λόγω φόρτου δεν είχα δει πώς μετέδιδαν την συνάντηση με την Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων αγροτών στην Καστοριά, ιδού η πραγματικότητα, μία ώρα κάναμε μία πολιτισμένη συζήτηση για τα προβλήματα. Κάποιοι φώναξαν στην είσοδο αλλά για τις κάμερες και μόνον, άνευ σημασίας.

Μάλιστα έκπληξη προκάλεσε και η αναφορά του Άρη Πορτοσαλτε σε ακροδεξιούς που διαμαρτυρόταν για τις Πρεσπες οταν και ο ίδιος συμμετείχε δυναμικά με προσωπική παρουσία σε εκείνες τις διαμαρτυρίες, οπως τις χαρακτήρισε.

9B1A34A2 3FC6 4034 8427 C2C65851E88B

Συμπέρασμα; Κάποιοι νομίζουν οτι ο κόσμος εχει τη μνήμη χρυσόψαρου……
 

Οσο αφορά τωρα τα γιουχαρίσματα εναντίον του υπουργού στα οποια αναφέρθηκε ο Αρης Πορτοσαλτε:

Λυπάμαι για τα γιουχαρισματα στον @AdonisGeorgiadi και τους χαρακτηρισμούς περί απατεώνα και κωλοτούμπα. Αλλά αυτό το “ντροπή της ΝΔ” είναι εσωτερική υπόθεση και πρέπει να απασχολήσει τον @PrimeministerGR

Τα συνθήματα στην Καστοριά:

https://twitter.com/marka2_/status/1491755242354089986?s=21

https://twitter.com/marka2_/status/1491744110864224258?s=21

Απίστευτες σκηνές απανθρωπιας και προκλητικότητας
Ο Αδωνις ειρωνεύεται αγρότες που τον αποδοκιμάζουν ξεκαρδιζόμενος στο γελια.
Γελοιοποίησε με πρωτοφανή τρόπο τον αναπληρωτή υπουργο Παπαθαναση ρωτώντας τον: «Νικολάκη τα βγάζεις πέρα με το μισθό υπουργού που είναι μηδέν»
Δειτε.

https://twitter.com/marka2_/status/1491760789769924619?s=21

Ο άλλος φώναζε στον Αδωνη στην Καστοριά αν έχει μπει ποτέ σε σούπερ μάρκετ αντί να τον ρωτήσει αν ξέρει πως γράφεται το σούπερ μάρκετ

Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όποια αποδοκιμασία υπήρχε σε επισκέψεις Υπουργών λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, έπαιζε 24/7 στα δελτία ειδήσεων.

Τώρα, τι αποδοκιμασίες στον Άδωνι τις βλέπεις αποκλειστικά στο svouranews και στα social.

Εννοείται πως κάτι συριζαιοι πήγαν να αποδοκιμάσουν τον Αδωνι στην Καστοριά, οι υπόλοιποι τον έχουμε αφίσα στο δωμάτιο δίπλα στους Iron Maiden.

Βρίζει ο άλλος τον Άδωνι και τον αποκαλεί ντροπή της ΝΔ, μεγάλε, έχεις χάσει επεισόδια, ντροπή είναι ολόκληρη η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ