Σάλος με το αληθινό επίθετο του Αντώνη Κανάκη – Οι λόγοι που τον ανάγκασαν να το αλλάξει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Αντώνη Κανάκη τον εχουμε μαθει εδώ και δεκαετίες σαν Αντώνη Κανάκη. Το Κανακης όμως δεν ειναι το αληθινό του επίθετο καθως κάποιες συνθήκες τον ανάγκασαν να το αλλάξει.

Βέβαια οτι το επίθετο του ειναι καλιτεχνικο ψευδώνυμο δεν το έκρυψε ποτε, απλώς δεν το χρησιμοποιεί δημόσια. Μάλιστα ειναι χαρακτηριστικό πως με το πραγματικό του επίθετο είχε υπογράψει το βιβλίο για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ποιο όμως ειναι το πραγματικό επίθετο του Αντώνη Κανάκη; Έχετε αγωνίας; Λοιπόν το πραγαντικο του επίθετο ειναι Δούμας. Ολόκληρο το ονομα του ειναι δηλαδή Αντώνης Δούμας, όμως το ευρύ κοινό τον εχει μαθει και αγαπήσει σαν Αντώνη Κανάκη. Ενώ το βιβλιο για τον πατέρα του το είχε υπογράψει σαν Αντώνης Δούμας Κανακης. Το βιβλιο για τον πατέρα του είχε τίτλο, «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)», καθως ο πατέρας του ειχε φύγει απο τη ζωη και ο Αντώνης Κανακης έγραψε τα συναισθήματα του και όσα ένιωθε.

Παμε τωρα στον λογο που αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετο του. Ο λόγος ειναι καθαρά επαγγελματικός καθως το είχε αλλάξει οταν έκανε πειρατικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι εγινε γνωστός σαν Αντώνης Κανακης, άλλωστε σαν ραδιοπειρατης ήταν και πολύ επικίνδυνο να βγει αρχικα με το αληθινό του επίθετο.

Στην πορεία το Κανακης του έμεινε καθως οι άνθρωποι του χώρου που άρχισε να κινείται επαγγελματικά πλέον τον γνώριζαν σαν Κανάκη.

Ετσι οταν ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την τηλεόραση, το κράτησε, με απαοτελεσμα να γίνει ευρέως γνωστός ως Αντώνης Κανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ