Σάλος με όσα ειπε ο Σάκης Ρουβας για τον Δημήτρη Λιγναδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στο Mega, δηλώνοντας τον θαυμασμό και την αγάπη του για αυτόν, ενώ έκανε λόγο για μια “κόλαση” που βίωνε ο υπόδικος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσθέτοντας πως “συμπάσχει” μαζί του. Έπισης έκανε σύγκριση του εθισμού στα ναρκωτικά με την κατά συρροή παιδοφιλία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Αναλυτικά ο Σάκης Ρούβας είπε:

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις…

Άκουσε, θέλω να είμαι ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο συμβαίνει ή έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό έχει συμβεί έτσι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη.

Ακόμα και αν έχει συμβεί αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια. Να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορεί να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εκτεθούν σε αυτές τις συμπεριφορές και αυτούς που πάσχουν. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αίτια αυτής της παθολογίας πρέπει να τις διερευνήσουμε στην κοινωνία μας. Να δούμε από που ξεκινάει; Από ποια παιδικά χρόνια; Πως φτάνει ένας άνθρωπος να κάνει ένα έγκλημα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό τον άνθρωπο, συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει. Φαντάζομαι οτι ολοι μας βάζουμε το χεράκι μας για ότι συμβαίνει στην ζωή μας, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω, να πω “ααα τον βιαστή”.

Πρέπει εμείς να σεβόμαστε τις αποφάσεις τις δικές μας. Οτι ζούμε σε μία δημοκρατία, με θεσμούς και να τους έχουμε εμπιστοσύνη»

Ρουβάς για Λιγνάδη: Τον θαυμάζω και τον αγαπώ - Κόλαση αυτό που βίωνε - Συμπάσχω μαζί του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ