Ποιοι φοβούνται τον Κώστα Καραμανλή;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ξαφνικά όλο το βρώμικο σύστημα επιτέθηκε στον Κώστα Καραμανλή; Με πρόσχημα μάλιστα τα γεγονότα του 2007 όχι μόνο έχουν κριθεί, αλλά δείχνουν και την τεράστια διαφορά που έχει με τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη; Η μεγάλη διαφορά που έγκειται στο πολιτικό χάος που χωρίζει τους δύο άνδρες. Ο ένας μοίρασε λεφτά με διαδικασίες εξπρές στους πυρόπληκτους. Ανάμεσα στους δικαιούχους τρύπωσαν και μερικές δεκάδες σαλτιμπάγκων που πήραν κι αυτοί αποζημίωση χωρίς να το δικαιούνται, όμως σε χρόνο μηδέν την επέστρεψαν λόγω της έκτακτης νομοθετικής ρύθμισης που θα τους επέφερε βαρύτατες κυρώσεις.

Αυτό που γίνεται σήμερα με αφορμή την πανδημία, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα του 2007. Δισεκατομμύρια σε απευθείας ανάθεσης, εκατοντάδες εκατομμύρια σε κανάλια και ΜΜΕ, όχι για να βοηθηθεί ο Έλληνας που πεθαίνει, αλλά η κυβέρνηση που αποτυγχάνει να προστατεύσει την ζωές των Ελλήνων. Ένα ασύλληπτο, διπλό έγκλημα.

Το άλλο άρθρο της Εστίας ίσως αποτελεί μία εξήγηση. Ο Κυριάκος ετοιμάζεται για εκλογές και θέλει να μετατρέψει το, σε μία πολιτική οργάνωση που θα ελέγχεται πλήρως από τον Κώστα Σημίτη. Γι’ αυτό το λόγο ο Καραμανλής πρέπει να φύγει.

4123F3CB 10CC 45AC BBBB A0F198D2F60B scaled
Η εστία της Κυριακής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ