Διωχνουν απο την πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά πρωταγωνίστρια επειδή χαστούκισε την κομμώτρια που δεν της έκανε καλά τα μαλλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον δρόμο της απόλυσης βλέπει πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός απο την κορυφαία τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί καθως κατηγορείτε πως χαστούκισε κομμώτρια επειδή δεν της έκανε καλά τα μαλλιά.

Την ωρα που η χώρα καιγετα, η κοινωνία στενάζει, κάποιοι ασχολούνται με τρίχες…. Ετσι αντί να ειναι πρωτο θεμα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ πχ που κανουν τα νοικοκυριά να στενάζουν, τους πολίτες τους απασχολεί ποια ειναι τελικά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που χαστούκισε την κομμώτρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης τους σειράς που βλέπουν τα βραδιά να παίζεται στην τηλεόραση, πριν ανοίξουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ το πρωι.

Το περιστατικό αποκάλυψε η εκπομπή του Mega και της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» και το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα και οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, τόσο η ηθοποιός όσο και η σειρά είναι πολύ οικεία και γνωστά στο κοινό καθώς η σειρά είναι απο τις πιο κορυφαίες που  παιζονταιι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

Το συμβάν έλαβε χώρα στα παρασκήνια, οταν  η ηθοποιός έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της τις τελευταίες ημέρες και όταν χρειάστηκε να γυριστούν κάποιες σκηνές «ρακόρ», δηλαδή συμπληρωματικές λήψεις από άλλες γωνίες λήψης σε σκηνές που είχε ήδη κάνει γυρίσματα, έπρεπε η αλλαγή να μη φαίνεται.

Στα νέα πλάνα όμως σε σχέση με τα προηγούμενα ήταν εμφανής η διαφορά στα μαλλιά της ηθοποιού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει  ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια και τις κομμώτριες της σειράς.

Η ηθοποιός στη συνέχεια χαστούκισε μία από τις κομμώτριες με αποτέλεσμα και οι δυο τους να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Από την παραγωγή έχει τεθεί στο τραπέζι ακόμη και η αποχώρηση της ηθοποιού από το σίριαλ αν και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο τόσο λόγω του σεναρίου όσο και λόγω της δημοτικότητας της ίδιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ