Εντυπωσίασε το πανελληνιο η πολιτική παρέμβαση της Ματίνας Παγωνη απο τον αέρα του Σκαι και η αναφορά της στις εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια πολιτική ανάλυση που δεν θα την ζήλευε σίγουρα κανεις απο τους πολιτικούς αναλυτές η Ματινα Παγωνη αναφέρθηκε στην πιθανότητα του να παει ο πρωθυπουργός σε εκλογες.

Εκει εμφανώς τρομοκρατημένη με την πιθανότητα αυτή, εξέφρασε την άποψη πως αυτο δεν πρέπει να συμβεί και παραλληλα εξήγησε με εντυπωσιακό τροπο ομολογουμένως τους λόγους που εχει αυτή την άποψη.

Οπως ειπε δεν πρέπει να πάνε σε εκλογες γιατί η κυβερνηση δεν εχει κανει ακόμη όσα υποσχέθηκε…….

https://twitter.com/marka2_/status/1493126277959757824?s=21

Εκλογές στο τέλος της 4ετίας βλέπει η Παγώνη.
Περιμένουμε και την ανάλυσή της για το ζήτημα της #Ουκρανίας.

Θέλετε ανάλυση για τις εκλογές ?
Θέλετε ανάλυση για την Ουκρανία !?
Θέλετε ανάλυση για την #ακριβεια
Θέλετε ανάλυση για τα #αδιευκρινιστες_πιστωσεις
Ρωτήστε την γιατρο κυρια #παγωνη
Απλά ρε παιδιά μην την ρωτάτε για τον #COVID19
Πάντως κάτι δεν πάει καλά γύρω μας

Θέλω την διεύθυνση της Ματίνας της Παγώνη,να τής στείλω λουλούδια ένεκα της ημέρας

η Έφη Θώδη της ιατρικής Ματίνα #παγωνη σε άλλη μια εμφάνιση στο #σημερα δηλώνει πως δε πρέπει να γίνουν εκλογές και χαριεντιζεται με το πάνελ ..το ότι η εφημερία στο Νίκαιας σήμερα δεν θα έχει χειρουργεία κουβέντα.. σιωπη..

Ρε θα μας τρελάνετε πρωί πρωί;Τι δουλειά έχει η Παγώνη να λέει ότι δεν πρέπει να πάμε για εκλογές και δεν έχει νόημα και βασικά ως τι είναι η Παγώνη εκεί και μιλάει για τις εκλογές;Καταντήσαμε να ρυθμίζουν τις ζωές μας όλα τα νούμερα. #σκαι_ξεφτιλες #μμε_ξεφτιλες

Δεν ειναι βέβαια η πρώτη φορά που η κυρία Παγωνη ανακατεύεται με την πολιτική. Στο πρόσφατο παρελθόν την εχουμε θαυμάσει να εκδηλώνει την πολιτική της αγαπη στο πρόσωπο του Αδωνι Γεωργιαδη, με τροπο αρκετά ξεχωριστό.

Πόσοι θυμούνται πως μόλις πριν λίγα χρόνια, στις εκλογες του 2015 όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεινε νοσοκομεία και απέλυε γιατρούς από την Πρωτοβάθμια Υγεία, η Ματίνα Παγώνη ως πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και τότε φρόντιζε να του διοργανώνει προεκλογικές συγκεντρώσεις;

Και παράλληλα έπλεκε το εγκώμιό του λέγοντας πόσο εργατικός και αποτελεσματικός είναι. Ο κυριος Γεωργιαδης  από την πλευρά του δε παρέλειπε να τονίσει πόσο ταιριάζουν οι δυο τους και πόσο την εκτιμά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ