Σφαγή Έλληνα στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουκρανοί στρατιώτες των ναζιστικών ορδών του Κιέβου, δολοφόνησαν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ πριν από λίγο έναν Έλληνα της Ουκρανίας, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά άλλους δύο που χαροπαλεύουν. Δολοφόνησαν επίσης έναν Ουκρανό πολίτη που αρχικά είχε αναφερθεί ότι κι αυτός ήταν ελληνικής καταγωγής.

Μιλάμε για στυγνό φασιστικό έγκλημα εναντίον των Ελλήνων γηγενών του χωριού Γράνιτνα, Που επιβεβαιώνει το ανθελληνικό μένος των Ουκρανών ναζί που έχουν καταλάβει την χώρα. Μιλάμε για καθάρματα τα οποία με νομοθετική ρύθμιση εξαφάνισαν κυριολεκτικά την ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας, όπως και τα δικαιώματα της. Τώρα μας σκοτώνουν!

Εάν αυτά τα καθάρματα δεν παραδοθούν σιδηροδέσμια άμεσα για να δικαστούν στην Ελλάδα, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να αντιδράσει με όλους τους τρόπους.

Δολοφονία Ελλήνων από ξένο κράτος, ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου. Δεν υπάρχουν ούτε συμμαχίες, ούτε κυρώσεις, ούτε αηδίες παρόμοιου τύπου. Εάν οι ουκρανοί δεν μας κήρυξαν τον πόλεμο, ας μας παραδώσουν άμεσα τους δολοφόνους. Εάν δεν το κάνουν, πρέπει εμείς να επέμβουμε. Τόσο απλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ