Η άγνωστη σχέση του Δημήτρη Παπανώτα με τον CEO της Pfizer κύριο Μπουρλα και το κοινό τους σημείο με την Ματινα Παγωνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρακολουθώντας την συνεντευξη της Ματίνας Παγωνη στον Νικο Χατζηνικολαου κάποια στιγμή πήγε το μυαλο μου στον Δημήτρη Παπανώτα εξαιτιας μιας αναφοράς της κυριας Παγωνη στα νεανικά της χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ειναι ένας απο τους πιο δημοφιλής Έλληνες παρουσιαστές που ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας στο New Channel παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων, όμως από το 1992 ήταν ο οικοδεσπότης της πρώτης lifestyle εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση με τίτλο «Μύθοι και Πραγματικότητα».

Μια εκπομπή που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεοραση και αποτέλεσε τη βάση για τος υπόλοιπες εκπομπές αυτού του τύπου στην συνέχεια. Μάλιστα το πρώτο επεισόδιο που ήταν ημίωρο έκανε 10% σ’ ένα κανάλι που είχε δυναμική 2%.

Οπως είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνεντευξη του στο περιοδικό “People”: Οι Μύθοι ήταν η καταγραφή της κοσμικής ζωής, της διασκέδασης των νέων ανθρώπων, αλλά και της νυχτερινής ζωής. Ένα τηλε-περιοδικό, με σεβασμό στα δημόσια πρόσωπα. Ποτέ δεν μπαίναμε σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Από την πρώτη εκπομπή, όπου κάναμε τρομερή επιτυχία, οι μεγάλες εφημερίδες της εποχής, όπως η “Ελευθεροτυπία” και “τα Νέα”, στις τηλεοπτικές τους στήλες έγραφαν: “Δεν είναι αυτό εκπομπή αλλά ένα συνονθύλευμα” και “Το εθνικό φτυάρι”, χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα το κίτρινο.

Ας έρθουμε όμως στο κοινό του σημείο με την Ματινα Παγωνη. Η Ματινα Παγωνη ανέφερε: Ήμουν πρώτη μαθήτρια, μπήκα στη Θεσσαλονίκη στην κτηνιατρική αλλά δεν μου άρεσε, είχα μάθει τα Ιταλικά, και έκανα την αίτηση και έφυγα κατευθείαν για την Ιταλία.

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως εχει σπουδάσει και αυτός κτηνιατρική στο ΑΠΘ. Βέβαια ειναι 5 χρόνια μικρότερος σε ηλικια και ετσι λογικά δεν συναντήθηκαν στο ΑΠΘ. Άλλωστε η Ματινα Παγωνη ακολούθησε αλλο δρόμο στην ιατρική.

Ομως ο Δημήτρης Παπανώτας στο ΑΠΘ ήταν συμφοιτητής με τον CEO της Pfizer τον Αλβέρτο Μπουρλά (Αλμπερτ Μπουρλά) ο οποίος είναι γεννημένος το 1961 οπως και ο Παπανώτας.

Δηλαδή Παπανώτας και Παγωνη ξεκίνησαν απο την κτηνιατρική ενώ τους κέρδισε η τηλεοραση καθως και η κυρία Παγωνη εξελισεται σε τηλεπερσονα με τις συχνές της τηλεοπτικές εμφανίσεις ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας και ο CEO της Pfizer εχουν τις ίδιες σπουδές σε ελληνικο πανεπιστήμιο.

Απιστευτη σύμπτωση;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ