Άφωνο το πανελληνιο απο την νέα σύλληψη του Μενιου Φουρθιωτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δρόμο για την φυλακή θα πάρει εκ νέου ο παρουσιαστής και μάνατζερ μοντέλων Μένιος Φουρθιώτης, καθώς παραβίασε τον όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, με βάση τον οποίο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Μετά από την παραβίαση του περιοριστικού όρου, αστυνομικοί τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή για την υπόθεση των στημένων πυροβολισμών έξω από το σπίτι του στο Διόνυσο.

Λόγω της μη τήρησης του περιοριστικού όρου εκδόθηκε βούλευμα για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας τρεις φορές το μήνα, ως όφειλε.
Για την ίδια υπόθεση είναι προφυλακισμένοι δύο πρώην συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o υπόδικος παρουσιαστής συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο ίδιος οδηγείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, καθώς προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για να προφυλακιστεί εκ νέου.

Η σύλληψη του εχει προκαλέσει εντονες αντιδράσεις καθως οσο ήταν ελεύθερος ανέβασε συχνά αποκαλυπτικά SMS που αφορούσαν συνομ8λιες με κυβερνητικά στελέχη.

Συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης για παραβίαση των όρων… αποφυλάκισης και θα οδηγηθεί ξανά στον Κορυδαλλό!
Την πάτησες Μένιο! Εκβίασες τους συνεργάτες εκβιαστές σου.
Τι τα’ θελες τα sms και τα ροζ βιντεάκια;

Συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Τρέμει το Μαξίμου στο ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των ροζ video και τον μαντρώνουν, λόγω του αξιακού κώδικα του πρωθυπουργού.

Συνελήφθη ο Φουρθιώτης για παραβίαση περιοριστικών μέτρων…

Συνελήφθη ο Φουρθιώτης και οδηγήθηκε κατευθείαν στο Μαξίμου.

Συνελήφθη ο Φουρθιωτης .

Καλέ ΣΟΚ , πρώτη φορά συμβαίνει..
αυτή την εβδομάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ