Σάλος απο τις καταγγελίες Φουρθιωτη πως τον χτύπησαν στην εισαγγελία – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ μεσα στη νύχτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνω κάτω το πολιτικο σκηνικό μετά την νέα σύλληψη Φουρθιωτη που απειλούσε το πολιτικο σύστημα με αποκαλύψεις ακόμη και με βιντεο και κυρίως μετά τις καταγγελίες του ίδιου πως τον χτύπησαν την ώρα που βρισκόταν στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών, προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Αυτα ισχυρίζεται ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, σημειώνοντας, παράλληλα, πως ιατρικά έγγραφα που παρέδωσε στην εισαγγελία, αποδεικνύουν ότι χρήζει 24ωρης παρακολούθησης.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ειχε δηλώσει πως θα πέρναγε τη νύχτα στην ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ.

«Νοσηλεύομαι στην ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχίου. Όσον αφορά το θέμα της σύλληψής μου, έχω παραδώσει στην εισαγγελία όλα τα ιατρικά έγγραφα από το ΚΑΤ και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, όπως και του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού που αποδεικνύουν ότι χρήζω 24ωρης παρακολούθησης. Δυστυχώς αγνοήθηκε αυτό και έτσι η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο. Μάλιστα διατάχθηκε προφυλάκιση σε κέντρο κράτησης από το οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Προσφεύγω αύριο πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα που έχω υποστεί. Οτιδήποτε μου συμβεί, την ευθύνη έχει η εισαγγελέας εκτέλεσης πονών», υποστήριξε ο υπόδικος παρουσιαστής στο protothema.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ