Προσπαθησαν να κλέψουν δημοσιογράφο του Γιώργου Παπαδακη την στιγμή που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για ένα καταστημα καφέ που είχαν ληστέψει λίγες ώρες νωρίτερα και παραλιγο να πέσει και η ίδια θύμα ληστειας. Το συμβάν συνέβη το πρωι της Τετάρτης οταν η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1,έκαναν απευθείας σύνδεση με τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Την ωρα λοιπόν που η δημοσιογράφος ήταν στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδακη, ένας άνδρας πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο του συνεργείου του ΑΝΤ1, που ήταν σταθμευμένο έξω από ψιλικατζίδικο, το οποίο είχαν ληστέψει λίγες ώρες νωρίτερα, έσπασε το τζάμι του οδηγού και προσπάθησε να αποσπάσει την τσάντα της δημοσιογράφου που ήταν στην θέση του συνοδηγού.

Ο δραστης όμως έγινε αντιληπτός από τεχνικό του ΑΝΤ1 που έτρεξε προς το μέρος του, αναγκάζοντας τον να τραπεί σε φυγή. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Πλατεία Μουσχουντή στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης, όπου υπάρχει κίνηση όλο το 24ωρο.

Οπως κατήγγειλε η δημοσιογράφος, το συνεργείο είχε πάει για να καλύψει ανάλογο ρεπορτάζ, καθώς είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα υπό την απειλή μαχαιριού τις εισπράξεις από ένα καφέ που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ