Μένουμε άπλυτοι: Το κοινωνικό μήνυμα του Χριστόφορου Ζαραλίκου για τους λογαριασμούς ρεύματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γενναιόδωρη προσφορά του καλλιτέχνη στον αγώνα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας
Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της ακρίβειας και του ενεργειακού κόστους.

Ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του αρμόδιου υπουργού για τον θερμοσίφωνα, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έφτιαξε με δική του πρωτοβουλία ένα ολιγόλεπτο βίντεο με κεντρικό θέμα το «Μένουμε άπλυτοι», κατά το «Μένουμε σπίτι».

https://twitter.com/marka2_/status/1493700466299084803?s=21

Ο γνωστός κωμικός λοιπόν καλεί τους πολίτες να μην ανοίγουν το θερμοσίφωνα, να μην πλένονται και να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές διότι απλά θα βρωμάνε σαν ασβοί. Συμβουλεύει επίσης όσους λαμβάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος, ανοίγοντας τον να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον γιατρό τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έγκαιρα συμπτώματα όπως ζάλη, τρεμάμενα χείλη, γουρλωμένα μάτια.

Ο καλλιτέχνης παρολο που δεν το αναφέρει στο βιντεο, ειναι φανερά εμπνευσμένος απο τον κύριο Σκρεκα που συνέστησε πρόσφατα στον κόσμο να κλείνει το θερμοσίφωνα σύντομα και να μην τιν ξεχνάει αναμμένο.

Κωστας Σκρέκας: “Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε τα φώτα ανοιχτά”
Δεν μπορούν να προσφέρουν καμία λύση στα προβλήματα της κοινωνίας. Έφτασε η στιγμή να φύγουν.

Μπαίνεις; Χραπ! Βγαίνεις; Χραπ!!
Τι πρέπει να κάνετε για να μειωθεί ο λογαριασμός ρεύματος ; Κάντε οικονομία, μην ξεχνάτε αναμμένο τον θερμοσίφωνα, μην αφήνετε ανοιχτά τα φώτα υπουργός ενέργειας Κ. Σκρέκας

Το “κλείσε το φως γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας” της μαμάς,έγινε “κλείσε το φως γιατι θα έρθει ο Σκρεκας”#Δεη

https://twitter.com/anastasiospater/status/1493693841483960325?s=21

Για υπουργός ενέργειας δείχνεις πολύ πεσμένος πάντως
#σκρεκας

Αγοράστε νέα κλιματιστικά και ψυγεία για να πληρώνετε λιγότερη ΔΕΗ, ζήτησε ο Σκρέκας, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «Βεργίνα TV» αποκαλύπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης του για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης! Πόσοι ντίλερ βρίσκονται στη κυβέρνηση;

τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της @kedegr @DimPapastergio1, συζητήσαμε το υψηλό ενεργειακό κόστος στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν οι Δήμοι της χώρας. Παράλληλα, οι Δήμοι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην αύξηση της ανακύκλωσης και τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

https://twitter.com/kaietsipoules/status/1493651585326530570?s=21

Δεν υπάρχει ακρίβεια απλά όπως μας είπε ο Σκρέκας ξεχνάτε τον θερμοσίφωνα και τα φώτα ανοιχτά και είστε μίζεροι όπως μας είπε ο Άδωνις. Επίσης όσοι έχετε αυτοκίνητο είστε πλούσιοι.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Σκρεκας έδωσε εντολή στην Νικολουλη να σβήσει το φώς στο τούνελ για οικονομία.

Ο κύριος Σκρέκας τοποθετείται Πρόεδρος του Δ.Σ.της ΛΑΡΚΟ το 2008, με αμοιβή 7.000 ευρώ την οποία αναπροσάρμοσε στα 9.000, με αναδρομική ισχύ,πρόσληψη της νύφης του κυρίου Σκρέκα ως υποδιευθύντρια;Του Συμπεθέρου του κυρίου Σκρέκα ως Διευθυντή Ασφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ