Η Μαρια Ζαχαροβα διακωμωδεί τις προβλέψεις των αμερικανών για την ημερομηνία εισβολής στην Ουκρανια: Ποτε ειναι τελικά η εισβολή για να προγραμματίσω τις διακοπές μου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να ζητήσω από την αμερικανική κ βρετανική παραπληροφόρηση Bloomberg, New York Times, Sun, να δημοσιοποιήσουν το χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εισβολές μας ως το τέλος του χρόνου. Θέλω να σχεδιάσω τις διακοπές μου ρωτάει η Μάρια Ζαχαροβα τους ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ, τρολαροντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Ουκρανία στις 16 Φεβρουαρίου.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ζήτησε χαριτολογώντας από αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα των «επικείμενων εισβολών» της Ρωσίας στην Ουκρανία για το τρέχον έτος.

“Θα ήθελα να ζητήσω παραπληροφόρηση από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία: τα ΜΜΕ Bloomberg, The New York Times και The Sun να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα για τις επερχόμενες εισβολές μας για το έτος. Θα ήθελα να προγραμματίσω τις διακοπές μου”, είπε ο Ρώσος διπλωμάτης στο το κανάλι της στο Telegram την Τετάρτη.

Η Δύση και το Κίεβο απηχούν πρόσφατα ισχυρισμούς για πιθανή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία πρόσφατα. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ανακοινώνουν με ενθουσιασμό την «ημερομηνία της εισβολής», η οποία έχει επανειλημμένα αναβληθεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Politico, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Ουκρανία στις 16 Φεβρουαρίου. , ενώ οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη αυξάνονται. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ κατηγόρησε αυτές τις δηλώσεις ως «κενή και αβάσιμη» κλιμάκωση της έντασης, τονίζοντας ότι η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν.

Με πληροφορίες απο το tass.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ