Σοκαρισμένοι στο Μαξίμου απο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1 για την ακρίβεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πιστευαν στα μάτια τους, κοιτώντας την δημοσκοπηση του ΑΝΤ1 στο Μαξίμου. Μια δημοσκοπηση που αποδομεί πλήρως την μαγική εικόνα που παρουσιάζεται απο την κυβερνηση.

Στη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 η άποψη του κόσμου είναι ένα ράπισμα για την Κυβέρνηση και ένα μηνυμα που καλά θα κανει να λάβει η κυβερνηση.

Σε ερώτηση για το αν οι συμμετέχοντες θεωρούν πως η ενεργειακή κρίση είναι περιστασιακή, ή όχι, ένα ηχηρό 75,2% απάντησε πως δεν είναι περιστασιακή και θα διαρκέσει περισσότερο.

nb pinakas dimoskopisi marc

Όσον αφορά τα αγαθά στα οποία οι τιμές «πετούν», οι ερωτώμενοι απάντησαν κατά σειρά: Ρεύμα (55%), τρόφιμα –είδη σούπερ μάρκετ (522%), βενζίνη-μετακινήσεις (40.8%), πετρέλαιο θέρμανσης-φυσικό αέριο (37,4%).

nb pinakas dimoskopisi marc1

nb pinakas dimoskopisi marc2

Το μεγάλο πατατράκ έρχεται στην ερώτηση για το αν είναι επαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια: Ένα συντριπτικό 82,5% τα κρίνει ανεπαρκή, έναντι μόλις 14,4% των ερωτηθέντων που θεωρεί ότι επαρκούν.

nb pinakas dimoskopisi marc3

Το 58% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση θεωρεί πάντως ότι θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα και ότι τα αντέχει ο προϋπολογισμός.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά των νοικοκυριών το 2022, το 48,3% πιστεύει πως θα είναι χειρότερα και το 51,3% πιστεύει πως θα είναι τα ίδια.

nb pinakas dimoskopisi marc4

nb pinakas dimoskopisi marc5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ