Θρήνος στην ΕΡΤ – Πεθανε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Νερούτσος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε απο τη ζωη ο δημοσιογράφος, Γιώργος Νερούτσος. Την δυσάρεστη είδηση μετέδωσε η Άρια Αγάτσα με ανάρτηση της στην οποια αναφέρει:

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Γιώργος Νερουτσος, ένας καλός συνάδελφος που μοιραζόμασταν προβλήματα και αγωνίες…Ειχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.Καλο παράδεισο Γιώργο…

Ο Γιώργος Νερουτσος έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό από το οποίο δεν κατάφερε να ανακάμψει. Ο Γιώργος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο δυναμικό της ΕΡΑ και έκανε εκπομπές κυρίως στο Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Παλιότερα είχε εργαστεί και σε ιδιωτικά ΜΜΕ όπως ο ΑΝΤ1 και ο Ρυθμός 94.9.

Συγκλονιστικά ειναι τα λόγια φίλων και συναδέλφων του που τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις του:

Είμαι βαθιά συγκλονισμένη!

Τον Γιώργο τον γνώριζα κατά την διάρκεια της πρακτικής μου ασκησης
στην δημοσιογραφία στην ΕΡΤ

Τον πείραζα κάθε φορα που πήγαινα και σχολουσα.

Οφειλω να ομολογήσω οτι με βοήθησε αρκετά σε ότι απορίες ειχα.

Καλο ταξίδι φίλε μου! Σε ευχαριστώ για ολα.Θα σε θυμάμαι παντα.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην οικογένεια της ΕΡΤ.

https://www.facebook.com/groups/1184961665259401/permalink/1401780430244189/

Δυστυχώς ένας καλός συνάδελφος, ο Γιώργος Νερούτσος, έφυγε πριν λίγο για το “μεγάλο ταξίδι”. Πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ , αξιόλογος , αξιοπρεπής και με γνώσεις. Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα με προβλήματα υγείας και έφυγε μετά από μάχη στην Εντατική, αργά σήμερα το απόγευμα…Καλό ταξίδι Γιώργο .

Σήμερα δεν άντεξα, τα βρόντηξα κι έφυγα από το γραφείο με τα συναισθήματα να με ανακατεύουν! Οργή, πίκρα, στεναχώρια. «Έφυγε» ένας φίλος/συνάδελφος/άνθρωπος. Ο Γιώργος Νερούτσος την έκανε την ημέρα των γενεθλίων του! Έτσι, στα καλά καθούμενα! Σαν την ανάσα. Γαμώ το άγχος μας…

Έφυγε απο η ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Νερούτσος. Καλός φίλος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Γιώργο σε ευχαριστώ για όλες τις ραδιοφωνικές βόλτες που κάναμε και ως προσκεκλημένος και ως ακροατής στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Θα μας λείψεις πάρα πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ