Κατακραυγή στο διαδίκτυο για αλυσίδα σουπερ μαρκετ που έκανε μήνυση σε ηλικιωμενη που έκλεψε τρόφιμα επειδή πεινούσε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρότι το όνομα του σουπερμάρκετ δεν αναφέρθηκε μέχρι τωρα σε κάποιο ρεπορτάζ, χρήστες του Twitter έχουν αναρτήσει συγκεκριμένο χάσταγκ κατα γνωστης αλυσίδας σουπερ μαρκετ:

Η είδηση λοιπόν έχει ως εξής. Γιαγιά έβαλε τρόφιμα στην τσάντα της χωρίς να τα πληρώσει γιατί πεινούσε. Η Lidl κάλεσε την αστυνομία και έκανε μήνυση. Οι υπόλοιποι πελάτες απαιτούν να πληρώσουν τα προϊόντα και να αποσύρει η εταιρεία την μήνυση.
Η Lidl ανένδοτη.

Ηλικιωμένη προσπάθησε να βάλει τελος στη ζωη της απο ντροπή επειδή αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί για να ζήσει

Ακόμα και οι αστυνομικοί στο τμήμα ραγίζουν από το σπαρακτικό κλάμα της γιαγιάς. Προσπαθούν να μεταπείσουν τον εκπρόσωπο της Lidl.
Η Lidl είναι ανένδοτη. Απο εκατό μεριές προσεγγίζεται η εταιρεία να δείξει συμπόνια και ανθρωπιά.
Η Lidl είναι ανένδοτη.

Δεν υπάρχει συμπόνια, δεν υπάρχει ανθρωπιά στην πολιτική της εταιρείας. Υπάρχει μόνο η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της. Που λέει πως όποιος απλώσει το χέρι του, του το κόβει. Αν πεινάει, δεν έχει σημασία. Ας μην πείναγε. Αν πεθαίνει, ας πεθάνει. ΠΟΛΙΤΙΚΗ της είναι να μην κάνει πίσω.

Κριμα που η γιαγια δεν ειχε αδιευκρίνιστα ποσά στον λογαριασμο της για να μπορει να ψωνισει.
#cancel_LIDL

70χρονη που πεινούσε έκλεψε από ΣΜ. Οι πελάτες θέλησαν να πληρώσουν, ο υπεύθυνος κάλεσε αστυνομικούς την πήγαν αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί δεν θέλησαν να προχωρήσουν, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος είναι ανένδοτος γιατί είναι η πολιτική τ ΣΜ.
#Cancel_Lidl

Τα lidl έκαναν τη χειρότερη κίνηση που μπορούσαν να κάνουν….
Κάνουν μήνυση στη γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα γιατί δεν είχε να φάει κ ενώ άλλοι πελάτες είπαν θα τα πληρώσουν αυτοί!!!!
Τι μήνυση ρε μπαγλαμάδες;;;;
Αλλά όπως λέει και ο λαός όλα εδώ πληρώνονται!!!

Μια γιαγιά που δεν έχει να φάει και να της φέρονται τόσο σκληρά κανοντας της μήνυση. Ντραπηκε και η ντροπή σε αυτή τη χώρα πια με την κατάντια μας #ιλιον #cancel_Lidl

Το συγκεκριμένο περιστατικό ετυχε κ μαθεύτηκε, αλλα σε όλους εχει τύχει να δουν ανθρωπο στο ταμείο να μετραει κέρματα και να αφαιρεί προϊόντα η να του τσοντάρουν αγνωστοι πελάτες για να ολοκληρώσει τις αγορες.
Δεν ειναι η εξαίρεση πλέον, κοντεύει να γινει κανόνας. #cancel_LIDL

ΔΗΜΟΦΙΛΗ