Τρομος για 6χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρα στην Ηλιουπολη απο επίθεση ανώμαλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος για 6χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά στην Ηλιούπολη…Άγνωστος άντρας που κυκλοφορούσε με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα την άρπαξε από τα μαλλιά για να ασελγήσει πάνω της…Συγγνώμη αλλά κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ‼️‼️‼️‼️ #Ηλιουπολη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό, που αποδεικνύει την κατρακύλα της κοινωνίας μας και τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά μας από διεστραμμένους, έγινε σε παιδική χαρά στην Ηλιούπολη.

Εκεί ένα 6χρονο κορίτσι έζησε τον τρόμο, όταν ένας άγνωστος άντρας το άρπαξε από τα μαλλιά, έχοντας ανοιχτό το παντελόνι του! Οι φωνές της μητέρας του παιδιού, που αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη, έτρεψαν σε φυγή τον διεστραμμένο άντρα.

Ο άντρας παρακολουθούσε για ώρα το κοριτσάκι και στην κατάλληλη ευκαιρία προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του. Μάλιστα όπως είπε το παιδί, ο άντρας είχε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα μέσα στην παιδική χαρά!

Οι Αρχές έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη και να εξακριβωθεί αν έχει προσπαθήσει να ασελγήσει και σε άλλα ανήλικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ