Επίθεση Λαζοπουλου στους τηλε-λοιμωξιολογους: Ανέχεται ένας κόσμος ο καθε παπαρας να λέει την παπαρια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοιο μιλησε στην Αννίτα Πανια ομΛακης Λαζοπουλος τον οποιο πέρασε οπως ειπε ελαφριά ενώ πρόσθεσε πως βαρέθηκε να βλέπει εμβόλια αναφέροντας μάλιστα χιουμοριστικά πως ειναι τετραπλά εμβολιασμενος.

Στη συνέχεια όμως η τοποθέτηση του σοβάρεψε τονίζοντας πως δεν του αρέσει καθόλου η υποχρεωτικότητα στο εμβολιο. Μάλιστα έκανε εκτενή αναφορά στους νοσοκομειακούς γιατρούς που βρίσκονται σε αναστολή λέγοντας πως δεν ξέρει κανεις πως ζουν οι άνθρωποι αυτοί τις οικογένειες τοσο καιρο που βρίσκονται σε αναστολή χωρίς μισθό, ενώ ξεσπάθωσε εναντίον όσων λένε διάφορες υπερβολές στην τηλεοραση για αυτο το θεμα.

https://www.olympia.gr/1467832/media/salos-me-osa-eipe-o-lakis-lazopoylos-stin-ekpompi-tis-annitas-pania-gia-to-emvolio-kai-ochi-mono/

Οπως ειπε βγαίνουν διάφοροι στην τηλεοραση και νομίζουν οτι κάτι ειναι λέγοντας διαφορά οπως εμβολιαστε τους ποιοι ειναι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν ειναι οι πρωταγωνιστες της εποχής ειναι οι πρωταγωνιστες της ανοχής ανέχεται ο κόσμος ο καθε παπάρας να λέει την παπαρια του.

https://twitter.com/mamabruna/status/1494569653166878746?s=21

Όσα ειπε στην εκπομπή της Αννίτας Πανια αναλυτικά:

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία αναδρομή οπου θυμάται τα παιδικά του χρόνια, το δημοτικό σχολείο που πήγαινε, αλλά και τη ζωή του με τους γονείς του στην Λάρισα. Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική σχολή της Κομοτηνής, εκεί όπου γνώρισε τη σύζυγο και παντοτινή γυναίκα του. Την Τασούλα!

Μιλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια και ξετυλιξε συγκινητικές εικόνες και συναισθήματα που έζησε μαζί της, ενώ συγκλόνισε η αναφορά του στις τελευταίες της στιγμές.

Εξομολογηθηκε την Αννίτα τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν, όταν έμαθε ότι η σύζυγος και συνοδοιπόρος του έγραφε κρυφά γράμματα για τέσσερις δεκαετίες και τα έκρυβε στο συρτάρι της ενώ ανοιχτά για αυτά που τον ταλαιπωρούν εσωτερικά.

Εξιστορησε την επίσκεψή του σε γνωστό ιατρό και την προσπάθεια του να βρει λύση, ενώ αποκαλυψε και πώς τον βοηθούν οι θεατρικές παραστάσεις για να αντιμετωπίσει όλες τις φοβίες του.

Δυνατή στιγμή της βραδιάς οταν μιλησε για την απουσία σατιρικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση και εξιστόρησε όλο το παρασκήνιο λίγο πριν αποφασίσει να ρίξει αυλαία στο «Αλ Τσαντίρι News» και αναφερθηκε για την εκούσια αποχή του από το ελληνικό θέατρο.

Γνωστοι καλλιτέχνες και άνθρωποι του χώρου απο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Ελένη Γερασιμίδου, τον Τάσο Παλατζίδη ως και την καθηγήτρια του στο Πανεπιστήμιο της Νομικής, Παρούλα Νάσκου- Περράκη μίλησαν στην εκπομπή αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο.

Για τη συζυγο του ειπε χαρακτηριστικά: Είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα. Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ.

Πήρε θέση για τις καταγγελίες απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ πήρε και θέση σχετικά με τον κοινωνικό διαχωρισμό που έχει φέρει στην Ελλάδα το εμβόλιο.

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το θέατρο ειπε: Έχω βαρεθεί το θέατρο. Δεν θέλω με τίποτα να δουλέψω ξανά στο θέατρο, με παραστάσεις δίπλες. Αυτό έχει φύγει από το κεφάλι μου, νομίζω για πάντα. Εγώ δεν θέλω να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν θέλω.

Η τελευταία παράσταση που έκανα ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είσαι δίπλα στους ανθρώπους οι οποίοι υπέστησαν όλα αυτά τα πράγματα και περιμένεις να γίνει αυτό που έχει να γίνει. Και το κυριότερο είναι ότι είναι ωραίο που η νέα γενιά, όπως και να έχουν τα πράγματα, ξεκαθαρίζει αυτό που δεν της αρέσει για να φτιάξει κάτι καινούργιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ