Γροθιά στο στομάχι μιας κοινωνίας που αδιαφορεί, τα λόγια της γιαγιούλας που προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα για να επιβιώσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηλικιωμενη μιλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Open ανοίγοντας την ψυχή και την καρδιά της. Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα, τα πρώτα της λόγια.

Οπως ειπε η γυναίκα, είχα επιθυμήσει να πάρω 2-3 κιλά κρέας να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά, ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου όπως ήμουν παλιά. πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε πάρε να φτιάξεις για τα παιδάκια σου ένα φαϊ.έχω πρόβλημα με ένα δάνειο που πήρα πριν από 15 χρόνια για να παντρέψω τα παιδάκια μου. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά.

Τι απαντούν τα Lidl για την γιαγιούλα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει απο ντροπή επειδή την πήγαν στο τμήμα γιατί τους έκλεψε τρόφιμα

Μιλωντας για τα παιδιά της ανέφερε: γι’ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα. Είναι δύο επιστήμονες αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα με τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι το μπετόν τα βοήθησα με κάτι ψιλά που άφησε ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ.

Οπως ειπε, έχασε τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί της σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια: δεν πήγε η υγεία μου καλά. Είμαι χειρουργημένη, δεν το έχω πει σε κανέναν. Παίρνω 800 ευρώ τον μήνα. Την βοήθεια που παίρνω, μία ένεση είναι από την Αμερική, δεν υπάρχει εδώ. Μου την στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ τον μήνα. Από τα 800 ευρώ τον μήνα, τα 400 τα θέλω για την υγεία μου, ούτε 100 ευρώ για φαγητό, αλλά δεν με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκκαλα του παιδιού μου. μπροστά στον ψυχικό πόνο που ένιωσα, σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά ένας ανθρωπάκος μου είπε ότι εάν θα φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια αλλά μετά μου τα πήρε όλα απότομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ