Λύγισε η 70χρονη μιλωντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: Είχα δύο μήνες να φάω κρέας, ζητώ συγγνώμη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται. Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα, να φάμε όλοι μαζί με τα παιδιά μου.

Τουλάχιστον δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχα την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα…

Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρ’ τα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου. Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές. Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς.

Έκατσα τέσσερις ή πέντε ώρες στο τμήμα. Τα παιδιά μού φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ο ένας που με συνόδευε, βούρκωσε.

Η ηλικιωμένη μιλησε επίσης και για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε πριν από χρόνια, τα προβλήματα υγείας, την ανεργία με την οποία παλεύουν τα παιδιά της. Προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθως ήταν απελπισμένη. Περιγράφει την ανθρωπιά άλλων πελατών του σούπερ μάρκετ που έσπευσαν να την βοηθήσουν αλλα και τη σκληρότητα με την οποία αντέδρασε ο υπάλληλος του καταστήματος:

Μπορούσε ο άνθρωπος αυτός να βγάλει τα πράγματα και να με αφήσει αλλά δεν το έκανε. Μετά από λίγο ήρθε και ένα 100 και με πήγαν στο τμήμα έκατσα πέντε ώρες εκεί.

Τα παιδιά (οι αστυνομικοι) μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά το, ένα βούρκωσε, μα δεν έβλεπε τη μάνα του μπροστά τη γιαγιά με τα άσπρα μαλλιά τι πήγε και έκανε ήθελε να πάρει κανα βαθμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ