Κόλαση σε λούνα παρκ στο Βέλγιο: Εγκλωβίστηκαν 7 άτομα σε τρενάκι του τρόμου σε ύψος 32 μέτρων απο τη γη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εφιάλτη μετατράπηκε μια ημέρα χαλάρωσης και διασκέδασης σε θεματικό πάρκο (Plopsaland De Pann) στο Βέλγιο, καθώς επτά άνθρωποι βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» σε τρενάκι σε ύψος 32 μέτρων στη Δυτική Φλάνδρα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους εδώ και τουλάχιστον μία ώρα αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Het Nieuwsblad».

https://twitter.com/starparc_be/status/1495129982334550019?s=21

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών είναι τρεις Γερμανοί 16, 21 και 23 ετών.

Ο διευθύνων σύμβουλος Στήβεν φαν ντεν Κερκχόφ δήλωσε ότι «ο άνεμος ήταν καλός, ακόμη και πολύ κάτω από τα όρια. Οπότε η κατάσταση με τον άνεμο ήταν εντάξει. ‘Αρα τι το προκάλεσε μένει να φανεί».

Οπως μεταδιδει το vrt.be:

Η πυροσβεστική βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες, αλλά έπρεπε να περιμένουν ειδικό μεγάλο γερανό. Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αρχίσει να απεγκλωβίζουν τους επιβαίνοντες.

“Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους επτά επιβαίνοντες. “Έχει γίνει κρύο, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να απελευθερώσουμε τους ανθρώπους το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Steve Van den Kerkhof νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Κακές οι καιρικές συνθήκες στα παράλια, με βροχές και ισχυρούς ανέμους. Αλλά οι επιβαίνοντες δεν κινδυνεύουν, λέει ο Van den Kerkhof. “Ευτυχώς, είναι απλά ίσια και όχι ανάποδα. Είναι επίσης καλά ασφαλισμένα. Ευτυχώς δεν υπάρχουν μικρά παιδιά”. Τέσσερις ενήλικες και τρεις έφηβοι είναι εγκλωβισμένοι στο αξιοθέατο.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί το αξιοθέατο έχει σταματήσει και αν έχει σχέση με τον δυνατό άνεμο. «Μετράμε συνεχώς την ταχύτητα του ανέμου και αυτές οι παράμετροι ήταν σωστές», λέει ο Van den Kerkhof. «Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναλύσουμε τι ακριβώς πήγε στραβά και πώς μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ