Οι λαμπεροί αρραβώνες του θεατρικού επιχειρηματία Μαυρίκιου Μαυρικίου με την 22χρονη Ιλάειρα Ζήση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρτος και θεάματα. Και ξαφνικά ολοι ασχολούνται με τους αρραβώνες-υπερπαραγωγή της 22χρονης Ιλαειρας Ζήση με τον θεατρικό επιχειρηματία Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Αλλα τι αλλο να παίξουν τα καναλια; Τους πολίτες που ασφυκτιούν για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Τους εργαζόμενους σε αναστολή; Τα μέτρα που πάνε και έρχονται; Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει δυσάρεστες ειδήσεις, προτιμά να κλείνει τα αυτιά και τα μάτια τελικά.

Βέβαια το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν φταιει σε τίποτα αν έπεσαν πάνω του όλα τα καναλια και τα sites λες και ήταν οι γάμοι της βασιλικής οικογένειας στο Λονδινο. Λίγο η πανδημια, λίγο η μαυρίλα της κυβέρνησης Μητσοτακη που τα τελευταία χρόνια οτι συμφορά κυκλοφορεί στον κόσμο εχει έρθει και στην Ελλάδα, επόμενο ειναι να σπαρταρά η καρδιά των τηλεθεατών για κάτι ευχάριστο και λαμπερό.

Και τι πιο όμορφο απο ένα λαμπερό αρραβώνα δυο νέων ταλαντούχων ανθρώπων;

Οπως διαβάζουμε στο Tlife.gr ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που επέβαινε η αγαπημένη του Ιλάειρα και αφού την βοήθησε να κατέβει, αντάλλαξαν ένα τρυφερό και παθιασμένο φιλί με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και δεκάδες πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.

Αμέσως μετά, το ζευγάρι μπήκε στην αίθουσα της δεξίωσης όπου έκοψαν την εντυπωσιακή τούρτα τους, αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια τους και αφού δέχτηκαν τα δώρα των γονιών τους χόρεψαν με την ψυχή τους.

Υ.Γ.Επειδή πολλοί ρωτάτε και ψάχνεται στο Google ποιος ειναι ο Μαυρίκιος Μαυρικιου:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι 29 ετών με μουσικές σπουδές καθως έκανε μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία.

Αποφοίτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τελείωσε με άριστα τις σπουδές του στο πιάνο, το ακορντεόν, τα ανώτερα θεωρητικά, την ενορχήστρωση, τη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας και το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός (2019), Το χρυσό Αρισμαρί (2017), Μόνο αν το Πιστέψεις… (2016), Η Παριζιάνα (2019)

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν στο Dream show σε ηλικία 15 ετών

Το 2009 σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

Το 2010 στο X-Factor

Το 2014 εμφανίστηκε στο The Voice of Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ