Παγκοσμιο σοκ: Βρήκαν νεκρή την αδερφή του κορυφαιου απατεώνα με τις πυραμίδες, Μπέρνι Μάντοφ – Νεκρός και ο σύζυγος της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν καν κλείσει χρόνος απο τον θάνατο του πρώην χρηματιστή Μπέρνι Μάντοφ, που καταδικάστηκε για τη μεγαλύτερη απάτη-πυραμίδα στη χρηματιστηριακή ιστορία, βρέθηκαν νεκροι η αδερφή του και ο σύζυγος της.

Η 86χρονη Σόντρα Γουίνερ και ο σύζυγός της Μάρβιν Γουέινερ εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Πέμπτης στο ιδιωτικό τους κλειστό κοινοτικό σπίτι λίγο έξω από την Τάμπα της Καλιφόρνια.

Οι συνθήκες του θανάτου τους δεν ειναι ξεκάθαρες καθως η αστυνομία του Παλμ Μπιτς επιβεβαίωσε ότι ερευνούν περίπτωση δολοφονίας και αυτοκτονίας μαζί.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους αρχηγούς της κοινότητας, που αναφέρθηκαν στα ονόματα των νεκρών κάνοντας λόγο για τραγική κατάσταση, ενώ παραμένει άγνωστο ποιος σκότωσε τον άλλον και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τον Απρίλιο του 2021 ο διάσημος για τη χρηματιστηριακή του απάτη Μπέρνι Μάντοφ πέθανε στις φυλακές σε ηλικία 82 ετών καθως καταδικάστηκε για απάτη πυραμίδα, μέσω της οποίας χιλιάδες άτομα έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής. Μια απάτη που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 που συνελήφθη, είχε εξαπατήσει περίπου 37.000 ανθρώπους σε 136 χώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ