Σύζυγος αγνοούμενου ισοπεδώνει το Επιτελικό Κράτος στον αέρα της εκπομπης του Γιώργου Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

– Έστειλε πυροσβεστικό η Αλβανία!
– Γιατί δεν έχει η Ελλάδα; (πήραμε περιπολικά)
– Ο Μητσοτάκης πήγε στα αδέσποτα, η ζωή των ανθρώπων έχει μικρότερη αξία
– Αν ήταν συγγενής τους θα τους είχαν σώσει

Η Βάνια Μπεκιάρη, ειναι σύζυγος ενός εκ των Ελλήνων οδηγών φορτηγού, που αγνοείται από την Παρασκευή, που ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia:

Ο σύζυγος μου δεν βρισκόταν, αλλά βρίσκεται στο δεύτερο γκαράζ και είναι στον καταπέλτη, γιατί μπήκε τελευταίος, σύμφωνα με τον εργοδότη του. Η φωτιά ξέσπασε στο από πάνω γκαράζ. Ο άνδρας μου είναι πάρα πολύ έμπειρος και επαγγελματίας και γνωρίζει τα κατατόπια του καραβιού και πιθανολογώ ότι έχει πάει σε ασφαλές σημείο.

Δεν είναι επιλογή τους. Είναι ανάγκη. Οι συνθήκες είναι άθλιες.3-4 άτομα στις καμπίνες εν μέσω κορονοϊού. Οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες. Όταν παραπονιούνταν για τις συνθήκες στις καμπίνες οι οδηγοί, η απάντηση των αρμοδίων του συγκεκριμένου καραβιού ήταν “αυτό είναι. Αν δεν σας αρέσει, πηγαίνετε στα φορτηγά σας.

Η ΕΜΑΚ μπαίνει έρποντας στα γκαράζ γιατί δεν υπάρχει χώρος να περάσουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ο άντρας μου έλεγε ότι δεν θέλει να πάει ταξίδι με αυτό το πλοίο, γιατί είναι σαπιοκάραβα και τα καίει ο πλοιοκτήτης για να παίρνει τις αποζημιώσεις.

Τέταρτη ημέρα… πόσο θα αντέξουν αυτοί οι άνθρωποι; Να μου δώσουν καράβι να φτάσω εκεί και να πάω εγώ. Τέταρτη ημέρα και έφεραν σήμερα διπλές δυνάμεις. Ντροπή… λίγη ανθρωπιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ