Σφοδρή επίθεση Κύρτσου σε Μαρινάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτηση του πριν λίγα λεπτά ο Γιώργος Κύρτσος τονίζει:

Αστεία θεωρεί ο Μαρινάκης τη δήλωσή μου ότι έχω αποκλειστεί από δημόσια TV,περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας,
από το Μαξίμου.
Εγώ θεωρώ τραγική την εικόνα του να μεταφέρει μητσοτακικές ανοησίες σε εκπομπή Αυτιά-Σκάι,
με την παρουσία μου να περιορίζεται στη φωτό μου.

Η ανάρτηση του αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις χθεσινές του αναρτήσεις για όσα ακούστηκαν εναντίον του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά:

Με μια επικριτική ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει το γεγονός οτι στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τον στοχοποίησαν δείχνοντας την φωτογραφια του και σχολιάζοντας την διαγραφή του χωρίς όμως να του δώσουν βήμα ώστε να πει και αυτός την άποψη του.

Αποκλεισμένος οπως ειπε απο τον Γιώργο Αυτιά και τον Σκαι γενικότερα, δέχθηκε την επίθεση τους χωρίς να μπορει να απαντήσει:

Με διαγραφή μου,η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία έκανε άλματα.
Στην εκπομπή Αυτιά-Σκάι βγήκε ο Μαρινάκης να πει μητσοτακικές ασυναρτησίες σε βάρος μου.
Αποκλεισμένος από Αυτιά-Σκάι δεν είχα δυνατότητα απάντησης.
Έδειχναν φωτογραφία μου για να προβάλουν τον «στόχο».
Κράτος Δικαίου..

Ενώ συνέχισε με άλλη ανάρτηση:

Ο Μητσοτάκης σάπισε τη δημοσιογραφία.
Οι «συνεργαζόμενοι» έκαναν fake news και δολοφονία χαρακτήρα επιστήμη.
Η «έγκυρη» Καθημερινή με έστειλε Βελόπουλο.
Αυτιάς-Σκάι με λάσπωσαν,με Μαρινάκη,χωρίς δικαίωμα απάντησης.
Τα Παραπολιτικά με έβαλαν σε κόμμα Αντώναρου.
Κράτος Δικαίου.

Διαβάζοντας όσα γραφει ο Γιώργος Κύρτσος για τον Γιώργο Αυτιά γυρίσαμε στο 2019 οταν σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», διαβάζαμε πως ο Γιώργος Αυτιάς είχε δεχτεί εδώ και μήνες την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλα υπήρξαν αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών εντός της «γαλάζιας» παράταξης, ανθρώπων του προεδρικού περιβάλλοντος και, σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», δυνάμει συνυποψηφίων του για τις Βρυξέλλες, π.χ. της Μαρίας Σπυράκη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (ο οποίος πάντως το διέψευσε) και της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου (του συστήματος Σαμαρά), οι οποίοι, γνωρίζοντας την τεράστια δυναμική του πασίγνωστου δημοσιογράφου και αντιλαμβανόμενοι την άνετη πρωτιά που θα είχε (με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διψήφια και πλέον ποσοστά από όλους τους υπόλοιπους), έθεσαν θέμα στην Πειραιώς. Επικαλέστηκαν δε το επιχείρημα (άκουσον άκουσον!) ότι ο Γιώργος Αυτιάς «λαϊκίζει» και ότι το ύφος και ο δημόσιος λόγος του δεν συνάδουν με το νέο που θέλει να εκφράσει η νέα Ν.Δ.

Αποτέλεσμα τούτου, σύμφωνα πάντα με την «Δημοκρατία», ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ενδώσει στις πιέσεις και να διαφοροποιήσει στη συνέχεια την πρότασή του, όπως την παρουσίασε στον δημοσιογράφο, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση στις αρχές Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. του πρότεινε να είναι υποψήφιος του κόμματος στη Β΄ Πειραιά ή τη Σάμο ή σε όποια άλλη περιφέρεια θα ήθελε στις επικείμενες εθνικές εκλογές, όχι όμως στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Ο Γιώργος Αυτιάς, που θα επιθυμούσε την πολιτική καριέρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, εν τέλει αρνήθηκε την πρόταση του κ. Μητσοτάκη (ο οποίος να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2018 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο), αποφασίζοντας να παραμείνει στην τηλεόραση.

Ο Γιωργος Αυτιάς βέβαια, φρόντισε να πετάξει τα καρφιά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ενοχλημένος από τις εξελίξεις. Κοιτώντας την κάμερα και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές του, σημείωσε ότι: «για να πας μπροστά σε ένα κόμμα, πρέπει να έχεις αλλάξει 2-3 κόμματα. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι άνθρωποι της δημιουργίας, οι ελεύθερες φωνές, οι αδέσμευτοι άνθρωποι τρώνε πόρτα», αφήνοντας εμφανείς αιχμές κατά όσων επεδίωξαν και τελικά κατάφεραν να μην είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Οπως καταλαβαίνετε αν ο Κυριακος Μητσοτακης μπορούσε να δει σωστά το πολιτικο μέλλον θα είχε επιμείνει στην υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά και ίσως ο Γιώργος Κύρτσος να μην ήταν στην Ευρωβουλή καθως η απόδοση των υπολοίπων υποψηφίων θα ήταν διαφορετική στις εκλογες. Αλλα επέλεξε να αφήσει εκτός τον Αυτιά και να βάλει τον Κυρτσο που του βγήκε αντάρτης. Γεγονός που δείχνει οτι δεν ειναι και πολύ καλος στο να επιλέγει πρόσωπα…….

Υ.Γ. Και φυσικά ο Γιώργος Κύρτσος κατακεραύνωσε και τον Μητσοτακη:

Σε σύγχυση ο Μητσοτάκης.
Με καταγγέλει για υποτιθέμενη δυσφήμιση της χώρας επειδή αναφέρομαι,
στο εσωτερικό,
στα αίσχη του με Novartis.
Ταυτόχρονα πήγε ο ίδιος στη διεθνή διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο για να..
καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ .
Πρόβαλε καθαρά εσωτερικό θέμα.
Τι να πω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ